Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, Αθηνών και Κηφισίας – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Η κίνηση στους δρόμους καταγράφεται από νωρίς το πρωί, με τους οδηγούς να βρίσκονται αντιμέτωποι με έντονο μποτιλιάρισμα σε αρκετά σημεία του λεκανοπεδίου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους το πρωί της Τετάρτης (21.10.2026) στην Αττική. Στο «κόκκινο» ήδη βρίσκονται Κηφισός και Κηφισίας αλλά και κεντρικοί οδικοί άξονες.

Η κίνηση στους δρόμους καταγράφεται από νωρίς το πρωί, με τους οδηγούς να βρίσκονται αντιμέτωποι με έντονο μποτιλιάρισμα σε αρκετά σημεία του λεκανοπεδίου. Ιδιαίτερα επιβαρυμένη είναι η εικόνα στον Κηφισό, όπου παρατηρείται εκτεταμένο μποτιλιάρισμα στο τμήμα από την περιοχή του Αιγάλεω και των Σεπολίων προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στον χάρτη διακρίνονται συνεχόμενα κόκκινα και σκούρα κόκκινα τμήματα κοντά στον κόμβο της λεωφόρου Αθηνών, στα Σεπόλια και στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ η κυκλοφορία παρουσιάζει επιβάρυνση και στις συνδέσεις με γειτονικούς δρόμους.

Σημαντικά προβλήματα καταγράφονται και στη λεωφόρο Αθηνών, ιδιαίτερα στο τμήμα που συνδέει το Χαϊδάρι με τον Σκαραμαγκά.

Ο χάρτης εμφανίζει μεγάλα τμήματα με κόκκινη σήμανση κοντά στο ύψος του Δαφνίου, ενώ κυκλοφοριακή συμφόρηση διακρίνεται και στην περιοχή του Σκαραμαγκά, κοντά στη σύνδεση με τη λεωφόρο Σχιστού.

Αυξημένη είναι η κίνηση στη λεωφόρο Κηφισίας, ιδιαίτερα στα τμήματα που διέρχονται από το Νέο Ψυχικό και την Αγία Βαρβάρα. Στο ύψος του Φάρου Ψυχικού και της λεωφόρου Κατεχάκη παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις, με την κυκλοφορία να διεξάγεται κατά τόπους με χαμηλές ταχύτητες.

Επιβαρυμένη εμφανίζεται επίσης η εικόνα στη λεωφόρο Κατεχάκη, κυρίως κοντά στη διασταύρωση με την Κηφισίας και στην περιοχή του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Προβλήματα καταγράφονται και στη λεωφόρο Μεσογείων, όπου τμήματα του δρόμου εμφανίζονται με κόκκινη σήμανση. Οι μεγαλύτερες δυσκολίες εντοπίζονται κυρίως μεταξύ Χολαργού και της περιοχής κοντά στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», ενώ τοπικές καθυστερήσεις παρατηρούνται στις συνδέσεις με τη λεωφόρο Κατεχάκη.

Αντίθετα, σε αρκετούς παράπλευρους δρόμους του Χαλανδρίου και του Νέου Ψυχικού η κυκλοφορία εμφανίζεται συγκριτικά πιο ομαλή.

Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που δόθηκε για την κυκλοφορία. Ειδικότερα, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο οι οδηγοί αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις 20 έως 25 λεπτών από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας.

Στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις κυμαίνονται από 5 έως 10 λεπτά από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας.

Kαθυστερήσεις 5 έως 10 λεπτών καταγράφονται και στις εξόδους για Λαμία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ και συγκέντρωση συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας
Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή της στα αιτήματα εκπαιδευτικών, εργαζομένων στα πανεπιστήμια, φοιτητών, μαθητών και γονέων
Συγκέντρωση συνταξιούχων στην Αθήνα
Σοβαρά κενά ασφαλείας αποκαλύπτει η έκθεση του ΤΕΕ για τη Γκράβα - Ακατάλληλες εγκαταστάσεις και ανιχνευτές εκτός λειτουργίας
Οι εγκαταστάσεις φυσικού αερίου μέσα στο σχολικό συγκρότημα όχι μόνο δεν συμφωνούν με τις μελέτες, αλλά επιπλέον δεν έχουν τηρηθεί οι επιβεβλημένοι κανόνες ασφαλείας
Γκράβα, έλεγχος οσμής 9