Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εντέν Αζάρ: «Ο Βασιλιάς Φίλιππος με πήρε τηλέφωνο για να επιστρέψω στην Εθνική»

Εντέν Αζάρ: «Ο Βασιλιάς Φίλιππος με πήρε τηλέφωνο για να επιστρέψω στην Εθνική»
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά την αποτυχία της Εθνικής Βελγίου στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο Εντέν Αζάρ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του από την εθνική ομάδα, αλλά φαίνεται ότι δέχεται “πιέσεις” για να αλλάξει απόφαση.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Αζάρ, μέχρι και ο Βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου, τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να τον μεταπείσει, αλλά ο εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης εξήγησε γιατί δεν θέλει να επανέλθει στην εθνική του ομάδα.

Οι δηλώσεις του Αζάρ

«Ναι με πήρε τηλέφωνο ο Βασιλιας Φίλιππος, αλλά τα όσα συζητήσαμε προτιμώ να μείνουν μεταξύ μας. Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ αλλά αυτή τη στιγμή έχω άλλες προτεραιότητες, όπως να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τα παιδία μου και δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να πάρω πίσω αυτή την απόφαση».

Για την απόσυρσή του από την Εθνική: «Επαναλαμβάνω πως υπήρχε στο μυαλό μου από το καλοκαίρι του 2021 και τα τελικά του Euro. Σε εκείνο το διάστημα είχα δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και λόγω ενός τραυματισμού είχα χάσει τον προημιτελικό απέναντι στην Ιταλία, αυτό με πλήγωσε πάρα πολύ, αλλά αυτή δεν είναι η αποκλειστική αιτία. Ο συμπαίκτης μου στη Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, είχε αποσυρθεί πριν από δύο χρόνια από την Εθνική Γερμανίας και σε μεταξύ μας συζητήσεις μου έλεγε πως στο χρονικό διάστημα που οι υπόλοιποι έχουν υποχρεώσεις με τις πατρίδες τους, εκείνος περνάει χρόνο με τα παιδιά του».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις