Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ενθουσιασμένος στην ΑΕΚ ο Γενς Γιόνσον: «Φανταστική εμπειρία η Ελλάδα, με εξέπληξε η Αθήνα»

Ενθουσιασμένος στην ΑΕΚ ο Γενς Γιόνσον: «Φανταστική εμπειρία η Ελλάδα, με εξέπληξε η Αθήνα»
ΦΩΤΟ intime

Ο Γενς Γιόνσον εμφανίστηκε ενθουσιασμένος στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, δείχνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφασή του να αφήσει την ισπανική “La Liga”, για λογαριασμό της Ένωσης.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα bold.dk, ο Γιόνσον δεν έκρυψε ότι είχε αμφιβολίες για τη μετακόμισή του στη χώρα μας, αλλά η Αθήνα του άλλαξε πλήρως την άποψη, ενώ και η ΑΕΚ του προσέφερε όσα επιθυμούσε.

Οι δηλώσεις του Γιόνσον

«Τελικά είναι μια φανταστική εμπειρία η Ελλάδα και η ΑΕΚ. Είχα πολύ μεγάλες ανησυχίες πριν έρθω, αλλά τώρα κατάλαβα ότι η Αθήνα είναι η πιο cool πόλη και η ΑΕΚ μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι σε σύλλογο που παίζει για τίτλου και να πρωταγωνιστείς.

Έχω εγκατασταθεί πολύ καλά πλέον και είμαι πολύ χαρούμενος με την πόλη, το κλαμπ και τη ζωή στην Ελλάδα. Η Αθήνα πραγματικά με εξέπληξε. Είναι μια φανταστική εμπειρία μέχρι στιγμής όλες οι αμφιβολίες που είχα έχουν εξαφανιστεί. Δεν το μετάνιωσα ούτε ένα δευτερόλεπτο».

Για την ελληνική γλώσσα και τους οπαδούς: «Το προσπάθησα με το αλφάβητο, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτό. Το αφήνω πίσω μου… Γενικά μου αρέσει η ιδιωτικότητα. Αλλά στην ΑΕΚ ζω έντονα και την άλλη πλευρά, την ένταση που προκαλεί το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί με αναγνωρίζουν στο δρόμο και είναι ωραίο. Το πάθος των οπαδών μας είναι μεγάλο για την ομάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις