Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη Ρώμη

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη Ρώμη

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκει σιγά σιγά τον παλιό του καλό εαυτό, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στη χωμάτινη επιφάνεια.

Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας επικράτησε άνετα με 2-0 σετ του Ασλάν Καράτσεφ και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Internazionali BNL D’Italia.

Μετά τον αποκλεισμό του στον ημιτελικό του Mutua Madrid Open από τον μετέπειτα πρωταθλητή του τουρνουά, Κάρλος Αλκαράθ, ο Τζόκοβιτς έκανε το ιδανικότερο ξεκίνημα στο 1000άρι της Ρώμης, όπου με 6-3, 6-3 ξεπέρασε εύκολα του εμπόδιο του Ρώσου και περιμένει στην φάση των «16» έναν εκ των Στάνισλας Βαβρίνκα ή Λάσλο Τζέρε.

Μιάμιση ώρα χρειάστηκε ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου για να πετύχει το στόχο του, αποδεικνύοντας σε ένα ακόμη ματς ότι σιγά-σιγά επιστρέφει στο γνώριμο στιλ παιχνιδιού του, έχοντας μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση του Roland Garros.

Η σημερινή ήταν η 7η νίκη του «Νολε» σε χωμάτινη επιφάνεια εντός του έτους στα 10 ματς που έχει δώσει συνολικά μετά την περιπέτεια που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν στην Αυστραλία. Ήταν η 997η νίκη στην καριέρα του κι έχει τη μεγάλη ευκαιρία στην «αιώνια πόλη» να φτάσει τις 1.000 εφόσον φτάσει έως τον τελικό της διοργάνωσης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις