Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Εντυπωσιακός ο Γιάννης Γρανιτσιώτης με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων

Κώστας Μοσχούτας

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα 60 μ. ο αθλητής του ΓΟ Γιάννη Παλάσκα, Γιάννης Γρανιτσιώτης. Σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων στον προκριματικό των 60 μ. στην ημερίδα του ΣΕΦ.

Μπορεί ο Μάκης Στεργιούλης να είναι ο νικητής στον τελικό των 60 μ. στην ημερίδα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ, καθώς ο έμπειρος σπρίντερ διένυσε την απόσταση σε 6.70, ωστόσο το πρόσωπο των αγώνων στηγν ημερίδα του ΣΕΦ δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Γρανιτσιώτη. Ο νεαρός αθλητής, αν και τερμάτισε τρίτος -πίσω από τον Κώστα Ζήκο- σε χρόνο 6.88, λίγες ώρες νωρίτερα είχε σημειώσει νέο πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων στα 60 μ., με χρόνο 6.85.

Ο νεαρός αθλητής Γιάννης Γρανιτσιώτης εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του Κώστα Ζήκου, και στον προκριματικό των 60 μ. τερμάτισε δεύτερος με 6.85. Ο νεαρός σημείωσε το δεύτερο ρεκόρ του σε μία εβδομάδα, καθώς μόλις το περασμένο Σάββατο έτρεξε την ίδια απόσταση σε 6.90. Ο Γιάννης Γρανιτσιώτης, αθλητής του ΓΟ Γιάννη Παλάσκα, που γυμνάζεται με τον Κώστα Μοσχούτα, αγωνίζεται πρώτη χρονιά στην κατηγορία Παίδων.

Ο Γιάννης Γρανιτσιώτης με τον προπονητή του, Κώστα Μοσχούτα

“Είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή μου εμφάνιση. Στην δεύτερη κούρσα έφυγα πολύ καλά στην εκκίνηση, όμως, έκανα κάποια λάθη στο μισό της διαδρομής. Στόχος μου είναι το καλοκαίρι να πάρω μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 του Γκιορ”, δηλώνει ο νεαρός αθλητής. Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του μετά τις πρόσφατες εντυπωσιακές του εμφανίσεις, ο Γιάννης Γρανιτσιώτης δηλώνει: “Σίγουρα όταν τόσοι πολλοί λένε τόσα καλά πράγματα για σένα, είναι κάτι που σε γεμίζει ευθύνες. Προσπαθώ να παραμένω στο στόχο μου και να μην επηρεάζομαι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις