Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

ΕΟΚ για Ηλία Κορομηλά: «Θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης»

ΕΟΚ για Ηλία Κορομηλά: «Θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης»
ΦΩΤΟ intime

Ο διαιτητής Ηλίας Κορομηλά μπαίνει στον “πάγο” από την ΕΟΚ, μετά και την ανακοίνωση της Euroleague, ότι ξεκινάει έρευνα για την υπόθεση της προσπάθειας επηρεασμού διαιτητή στον τελικό του Eurocup του 2021.

Ο Μικόλα Αμπρόσοφ που είχε διευθύνει εκείνον τον αγώνα ανάμεσα στην Ούνικς Καζάν και τη Μονακό, δήλωσε ότι οι διαιτητές Κορομηλά και Ρίτζικ, αποπειράθηκαν να τον χρηματίσουν και ως εκ τούτου προκάλεσε σοκ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η ΕΟΚ αποφάσισε λοιπόν να αποσύρει τον Έλληνα ρέφερι από τους ορισμούς της, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Η ΚΕΔ/ ΕΟΚ αφού έλαβε γνώση για την έναρξη ερευνητικής διαδικασίας από την Euroleague, για καταγγελία στην οποία εμπλέκεται και το όνομα του διεθνή Έλληνα διαιτητή Ηλία Κορομηλά, προχώρησε στην αντικατάστασή του από αγώνες προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών στους οποίους είχε συμπεριληφθεί από τις 27/7 όταν και είχαν γίνει οι ορισμοί.

Ο Ηλίας Κορομηλάς θα παραμείνει εκτός δράσης μέχρι την οριστική διαλεύκανση της υπόθεσης και την έκδοση του τελικού πορίσματος της έρευνας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις