Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΕΟΚ: Ο Γκάλης στο πλευρό του Φασούλα – «Έχουμε κοινό όραμα με τον Παναγιώτη»

ΕΟΚ: Ο Γκάλης στο πλευρό του Φασούλα – «Έχουμε κοινό όραμα με τον Παναγιώτη»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Νίκος Γκάλης αποδέχθηκε την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα, ώστε να αναλάβει ως Επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), αν ο παλαίμαχος σέντερ της εθνικής ομάδας εκλεγεί στις αρχαιρεσίες της 12η Σεπτεμβρίου.

Λίγη ώρα αφού ο Παναγιώτης Φασούλας έκανε γνωστό πως πρότεινε στον Νίκο Γκάλη το αξίωμα του Επίτιμου Προέδρου της ΕΟΚ, αν φυσικά ο συνδυασμός του επικρατήσει στις εκλογές της ομοσπονδίας στις 12 Σεπτεμβρίου, ο σπουδαίος Nick απάντησε θετικά, τονίζοντας πως μοιράζεται το ίδιο όραμα με τον φίλο του και παλιό του συμπαίκτη για την αναγέννηση του αθλήματος.

«Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στα social media ο Νίκος Γκάλης. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις