Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος συναντήθηκε με τους Αγγελόπουλους – «Μας ενδιαφέρει η ενότητα στο μπάσκετ»

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος συναντήθηκε με τους Αγγελόπουλους – «Μας ενδιαφέρει η ενότητα στο μπάσκετ»
ΦΩΤΟ Intime

Με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο συναντήθηκε ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, δηλώνοντας ευχαριστημένος από το κλίμα μέσα στο οποίο έγινε η κουβέντα και όσα ειπώθηκαν. 

Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση μεταξύ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του νέου προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, ο οποίος δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της: «Οι ιδιοκτήτες ενός μεγάλου οργανισμού, όπως είναι ο Ολυμπιακός, που εκπροσωπεί ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας –όχι μόνο της μπασκετικής, αλλά της κοινωνίας της Ελλάδας»,και προσέθεσε:

«Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα στον χώρο του μπάσκετ και να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες που θα πάνε μπροστά και θα μας εκπροσωπήσουν επάξια όχι μόνο στον ελληνικό, αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο.
Παράλληλα, να ξέρουμε ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει τις εθνικές ομάδες να προχωρήσουν και να γίνουν νούμερο ένα στην Ευρώπη. Όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά στα επόμενα βήματά μας ακόμα και στον κόσμο. Ευχαριστώ πολύ και να ξέρετε ότι είστε πάντα ευπρόσδεκτοί στον χώρο. Η ομοσπονδία είναι για όλες τις ομάδες, τις αγκαλιάζει όλες».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις