Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΕ ο Καπράλος!

Επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΕ ο Καπράλος!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Για τρίτη συνεχόμενη θητεία ο Σπύρος Καπράλος εξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Στις αρχαιρεσίες που έγιναν σήμερα (20/10) στα γραφεία της ΕΟΕ στο Μαρούσι, ο επανεκλεγείς πρόεδρος έλαβε 22 ψήφους και πήρε παμψηφεί το χρίσμα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, στάθηκε στο κλίμα συναίνεσης που επικράτησε το προηγούμενο διάστημα και ζήτησε να συνεχιστεί αυτό για το καλό του ελληνικού αθλητισμού.

“Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι δεν εκπροσωπούμε τον εαυτό μας και ότι η ευθύνη μας είναι για όλη τη χώρα και ό,τι κάνουν είναι για τη χώρα μας. Σας καλώ σε μια προσπάθεια για το καλό του ελληνικού αθλητισμού, το κλίμα συναίνεσης πρέπει να συνεχισθεί”, ανέφερε ο Καπράλος και πρόσθεσε:

“Θέλω να ζητήσω από όλους να δουλέψουν ενωμένοι. Απευθύνομαι και σε όλους όσοι απείχαν, οι οποίοι πρέπει να αναλογιστούν και αυτοί την ευθύνη τους. Πρέπει να λύνουμε με διάλογο τα προβλήματα και όχι με δημόσιες δηλώσεις που δεν προσφέρουν λύσεις. Έχουμε μπροστά μας την Τελετή Αφής, τη λαμπαδηδρομια και άλλες ευκαιρίες για να θυμίσουμε σε όλους τι έχει προσφέρει η Ελλάδα στο ολυμπιακό κίνημα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις