Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Έπεσαν οι υπογραφές! Παίκτης της ΑΕΚ ο Αϊντάρεβιτς

ΦΩΤΟ aekfc.gr
ΦΩΤΟ aekfc.gr

Ο Σουηδός μέσος είναι και επίσημα η πρώτη χειμερινή μετεγγραφή της ΑΕΚ. Μέχρι τον Ιούνιο του 2019 το “κιτρινόμαυρο” συμβόλαιο του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς.

Ο Αστριτ Αϊντάρεβιτς έφτασε στη χώρα μας τη Δευτέρα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και το πρωί της Τρίτης πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, συνοδευόμενος από τους εκπροσώπoυς του αλλά και την εντυπωσιακή σύντροφό του.

Εκεί, υπέγραψε το συμβόλαιο του με την Ένωση, το οποίο είναι διάρκειας δυόμισι ετών. Νωρίτερα πρόλαβε να ξεναγηθεί στο ΟΑΚΑ, αλλά και στα Σπάτα.

ΦΩΤΟ aekfc.gr

Ο Αϊντάρεβιτς, που έμεινε ελεύθερος από την Έρεμπρο, θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ζοσέ Μοράις, προκειμένου να προσαρμοστεί το ταχύτερο δυνατό και να μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ από την αρχή του 2017

 Η ανακοίνωση:

 “Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σουηδό μεσοεπιθετικό Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1990 στην Πρίστινα της πρώην Γιουγκοσλαβίας αλλά το 1992 η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στη Σουηδία.

Από την παιδική του ηλικία έπαιξε ποδόσφαιρο στην Φάλκενμπεργκς και το 2007 βρέθηκε στην ομάδα νέων της Λίβερπουλ με την οποία πανηγύρισε την ίδια χρονιά το Κύπελλο Νέων. Το 2009-10 αγωνίστηκε ως δανεικός σε Λέστερ και Χέρφορντ. Επέστρεψε στη Σουηδία το 2010 για να ενταχθεί στην Έρεμπρο και ακολούθησε η μεταγραφή του στην Νόρκεπινγκ (2011-12).

Το πρώτο μεγάλο του επαγγελματικό βήμα εκτός Σουηδίας έγινε το 2012 όταν εντάχθηκε στη Σταντάρ Λιέγης, από την οποία δόθηκε δανεικός στην Τσάρλτον το 2014 και στη Χέλσινγμποργκ το 2015. Τελευταίος του σταθμός (2015-16) ήταν η Ερεμπρο.

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Ομάδες U17, U19, U21 και U23 της Σουηδίας και ήταν ο αρχηγός της τελευταίας που εκπροσώπησε τη χώρα του στο ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το περασμένο καλοκαίρι.”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε