Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Επέστρεψαν με ασφάλεια τα καταστήματα PLAY – Δυνατότητα κράτησης θέσης μέσω της online υπηρεσίας «Book your Seat»

Επέστρεψαν με ασφάλεια τα καταστήματα PLAY – Δυνατότητα κράτησης θέσης μέσω της online υπηρεσίας «Book your Seat»

Με αυστηρά πρωτόκολλα προστασίας κατά της πανδημίας Covid-19 και δυνατότητα κράτησης θέσης μέσω διαδικτύου λειτουργούν εδώ και δέκα μέρες τα καταστήματα PLAY σε όλη τη χώρα. Είναι ανοικτά καθημερινά από τις 10:00 έως τις 00:00, τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που ανακοινώθηκαν από τις αρμόδιες κυβερνητικές και υγειονομικές αρχές.

Με γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια πελατών και εργαζομένων, το δίκτυο ΟΠΑΠ PLAY έχει θέσει σε λειτουργία την online υπηρεσία «Book your Seat», η οποία δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να κάνουν κράτηση θέσης στο κατάστημα που επιθυμούν. Πρόκειται για μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΑΠ, η οποία μπορεί να γίνει από κινητό ή υπολογιστή.

Τα μέτρα στα καταστήματα PLAY

Τα καταστήματα PLAY υποδέχονται τον κόσμο ακολουθώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και προστασίας της δημόσιας υγείας. Συγκεκριμένα, έχουν τεθεί σε ισχύ τα εξής μέτρα:

· Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών: Ο αριθμός που προκύπτει από την αναλογία ενός (1) πελάτη ανά 2,20 τ.μ.

· Υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλο το προσωπικό του καταστήματος

· Τοποθέτηση διαχωριστικών πετασμάτων μεταξύ των παιγνιομηχανημάτων PLAY, όπου δεν μπορούν να τηρηθούν οι υγειονομικές αποστάσεις μεταξύ των θέσεων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις