Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Επέστρεψε” με Μαρκόφσκι ο Παναιτωλικός! “Λυτρωτής” με ΑΕΛ

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Επέστρεψε στις νίκες. Μετά από δυο συνεχόμενες ήττες ο Παναιτωλικός “χαμογέλασε” ξανά, επικρατώντας εντός έδρας της ΑΕΛ με 2-1, στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της. Δυο δοκάρια οι Αγρινιώτες, που… λυτρώθηκαν στο 85′, από τον Μαρκόφσκι.

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε -ύστερα από δύο συνεχείς ήττες- ο Παναιτωλικός, που νίκησε με 2-1 (41΄ Ουάρντα, 85΄ Μαρκόφσκι – 54΄ Ναζλίδης) στο Αγρίνιο την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague.

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης ήταν επιεικώς… μέτριο, με τις δυο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις τους και τους παίκτες να έχουν πολλά νεύρα. Έτσι, το ματς είχε πολλές διακοπές και δεν κατάφερε να αποκτήσει καλό ρυθμό. Πέρα από την ευκαιρία της ΑΕΚ στο 4′, εκεί όπου ο Ναζλίδης έστειλε με εκτέλεση φάουλ την μπάλα για λίγο άουτ, έπρεπε να φτάσουμε λίγο πριν τη συμπλήρωση των 40 λεπτών για να δούμε κάποια νέα αξιόλογη φάση

Στο 39′ ο Παναιτωλικός… εξαπέλυσε προειδοποιητική βολή, με τον Ουάρντα να σημαδεύει το δεξί δοκάρι της εστίας του Ξενοδόχοφ. Δύο λεπτά αργότερα όμως, οι Αγρινιώτες έφτασαν στο γκολ. Ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα-σουτ από τ αριστερά και ο Γιοβάνοβιτς στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Επί της ουσίας πρόκειται για αυτογκόλ του Γιοβάνοβιτς, παρά για γκολ του Αιγύπτιου, αλλά η Superleague το χρέωσε στον παίκτη των γηπεδούχων.

Η ομάδα της Λάρισας κατάφερε στην επανάληψη να φέρει πολύ γρήγορα το ματς στα ίσα. Στο 54′ και σε μια από τις ελάχιστες φορές που η άμυνα των γηπεδούχων βρέθηκε ανοργάνωτη, ο Αβραάμ έκανε ωραία κάθετη στον Μαρουκάκη, που έδωσε πάσα “πάρε-βάλε” στον Ναζλίδη, που από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-1.

Το παιχνίδι απέκτησε καλύτερο ρυθμό στη συνέχεια, με τους Αγρινιώτες να κερδίζουν μέτρα προς τα αντίπαλα καρέ και να προσπαθούν για το γκολ της νίκης. Στο 71 μάλιστα άγγιξαν το 2-1, με την κεφαλιά του Τομανέ να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχοφ. Η ΑΕΛ οπισθοχώρησε, προσπάθησε να επιτεθεί μόνο με αντεπιθέσεις και τελικά δέχθηκε στο 85′ το 2-1, με την καρφωτή κεφαλιά του Μαρκόφσκι, που ήρθε σπό τον πάγκο.

Η νίκη πήγε τελικά στην ομάδα του Παναιτωλικό, αφού ο Μαρουκάκης στο 88′ δεν κατάφερε να νικήσει με το ξαφνικό του σουτ τον Κυριακίδη. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Γκλέσιο να μην μπορεί να σκοράρει στο 90+2′.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε