Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Επικό σχόλιο Μουζουράκη για Αργυρό: Στο γήπεδο του ΠΑΟΚ δεν θα τραγουδούσε «Στην Αθήνα μου»

Επικό σχόλιο Μουζουράκη για Αργυρό: Στο γήπεδο του ΠΑΟΚ δεν θα τραγουδούσε «Στην Αθήνα μου»

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε ένα φοβερό σχόλιο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του “The Voice” με αναφορά και στον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας σε μία διαγωνιζόμενη στον “The Voice” και στην προσπάθεια να την πείσει να επιλέξει την ομάδα του, αναφέρθηκε στο τραγούδι “Στην Αθήνα μου” του Αργυρού, υποστηρίζοντας ότι γέμισε με αυτό το Καυτατζόγλειο, αλλά δεν θα… τολμούσε να το τραγουδήσει στην Τούμπα. Παράλληλα αστειεύτηκε ότι οι στίχοι είναι… εναλλακτικοί του τραγουδιού “Σ’αναζητώ στη Σαλονίκη” του Μητροπάνου.

Το σχόλιο του Μουζουράκη

«Για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Είναι ένα πανέμορφο, γλυκό αγόρι. Έχει καλή ψυχή… Είναι κάποια πράγματα τα οποία σε βάζουν να σκεφτείς. Κατ’ αρχάς αυτός ο άνθρωπος γέμισε ολόκληρο Καυταντζόγλειο με ένα τραγούδι που λέει “Στην Αθήνα μου”. Κατάλαβες; Καταλαβαίνεις τι πήγε κι έκανε ε; Δεν ξέρω αν το έκανε για να σμίξει τις δυο πόλεις, αλλά υποψιάζομαι ότι στο γήπεδο του ΠΑΟΚ δεν θα το έκανε. Εγώ ζήλεψα το “στην Αθήνα μου” και λέω θα γράψω ένα αντίστοιχο για την Θεσσαλονίκη. Κι εκεί που πάω να το γράψω λέω άκου τι έχει κάνει ο μπαγάσας. Γιατί τι λέει “μα σε ψάχνω απεγνωσμένα..”, άλλη λέξη τι είναι; Αναζητώ, άρα “σ’ αναζητώ”. Έχει πάρει έναν Θεσσαλονικιώτικο ύμνο κι έχει κάνει δυο αθηναϊκές επιτυχιούλες. Γιατί τι λέει; ” σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη… ξημερώματα”. “Ξημερώματα”, δηλαδή έχει διαλύσει όλα τα καλά στοιχεία και τα χρησιμοποιεί για κέρδος της καριέρας του».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις