Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Επικό τρολάρισμα! Εξαφανισμένος ο Νέβιλ λόγω Λίβερπουλ – Τον ψάχνουν Κάραχερ και “Sky Sports” (video)

Επικό τρολάρισμα! Εξαφανισμένος ο Νέβιλ λόγω Λίβερπουλ – Τον ψάχνουν Κάραχερ και “Sky Sports” (video)

Όταν υπάρχει χιούμορ, μπορούν να γίνουν υπέροχα πράγματα! Γκάρι Νέβιλ και Τζίμι Γκάραχερ γράφουν… ιστορία σε τηλεοπτικό πάνελ, λόγω της έχθρας της Λίβερπουλ με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η επιστροφή των “ρεντς” στην κορυφή του πρωταθλήματος, έδωσε την ευκαιρία στο “Sky Sports” να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό video.

Το “Sky Sports” έχει στις τάξεις του τους παλαίμαχους Γκάρι Νέβιλ και Τζίμι Κάραχερ και έχει χτυπήσει… φλέβα χρυσού, λόγω και της κόντρας που υπάρχει ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ: Δάκρυσε ο Κλοπ! Αφιέρωσε τον τίτλο σε Νταγκλίς και Τζέραρντ (videos)

Το τηλεοπτικό δίκτυο θυμήθηκε μια ατάκα του Νέβιλ (είχε δηλώσει πως θα μετακομίσει στην Παπούα – Νέας Γουινέα στην περίπτωση που η Λίβερπουλ κατακτήσει το πρωτάθλημα) και δημιούργησε ένα απίστευτο video.

Λίβερπουλ: Συγκλονιστικό video για την 30χρονη διαδρομή ενός οπαδού προς… τον τίτλο!

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξαφνικά… εξαφανιστεί και ο Τζίμι Κάραχερ αλλά και το επιτελείο του “Sky Sports” ψάχνουν μανιωδώς για να τον ξετρυπώσουν.

Οο Κάραχερ εμφανίζεται να τρέχει σε διαδρόμους, να φωνάζει το όνομα του Νέβιλ και να δηλώνει πως θα τον βρει, ενώ το τηλεοπτικό δίκτυο χρησιμοποιεί τις κάμερες που έχει στα γήπεδα για να τον εντοπίσει.

Στο φινάλε του video, ο Γκάρι Νέβιλ εμφανίζεται στο αεροδρόμιο, τσεκάροντας το εισιτήριο του για Νέα Γουινέα.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις