Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Λίβερπουλ: Δάκρυσε ο Κλοπ! Αφιέρωσε τον τίτλο σε Νταγκλίς και Τζέραρντ (videos)

Λίβερπουλ: Δάκρυσε ο Κλοπ! Αφιέρωσε τον τίτλο σε Νταγκλίς και Τζέραρντ (videos)

Η Λίβερπουλ είναι και πάλι πρωταθλήτρια Αγγλίας μετά από 30 ολόκληρα χρόνια! Η νίκη της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι έδωσε –και μαθηματικά- τον τίτλο στους «ρεντς» και λίγα λεπτά μετά ο τεχνικός της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ, φιλοξενήθηκε σε ζωντανή σύνδεση σε εκπομπή του Sky Sports.

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε στον «αέρα» του Sky Sports, φορώντας τη φανέλα της Λίβερπουλ και δάκρυσε όταν άκουσε τον Κένι Νταγκλίς (ήταν στον πάγκο των «ρεντς» στο τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας, το 1990) να του δίνει συγχαρητήρια.

Τα πανηγύρια των παικτών της Λίβερπουλ στο γκολ της Τσέλσι που τους χάρισε τον τίτλο (video)

«Είναι εκπληκτικό να κατακτάς το πρωτάθλημα με αυτόν το σύλλογο. Είναι για σένα Κένι, που ήσουν δίπλα στα παιδιά και για τον Στίβι (σ.σ. Τζέραρντ) που ξέρω ότι προσπάθησε να τα καταφέρει στην εποχή του και πανηγυρίζει που το πετύχαμε εμείς τώρα», τόνισε ο Κλοπ, μόλις πήρε το λόγο.

 

Με 30 χρόνια αναμονής… τέτοιες αντιδράσεις δεν είναι παράλογο να υπάρχουν, έστω και αν ο Γιούργκεν Κλοπ είναι τα τελευταία έτη στην ομάδα. Την ίδια στιγμή, η νύχτα… γινόταν μέρα έξω από το Άνφιλντ, με τους οπαδούς της Λίβερπουλ να πανηγυρίζουν για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του πρωταθλήματος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις