Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Επισκέφτηκαν τον διαιτητή Τζήλο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ – Προσέφεραν μπάλα και φανέλα της ομάδας

Επισκέφτηκαν τον διαιτητή Τζήλο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ – Προσέφεραν μπάλα και φανέλα της ομάδας

Την έμπρακτη στήριξή τους στον διαιτητή Θανάση Τζήλο για την άνανδρη και βίαιη επίθεση από αγνώστους έδειξαν παίκτες της ΑΕΛ.

Ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και μέλη της διοίκησης της θεσσαλικής ΠΑΕ, επισκέφτηκαν τον κ. Τζήλο στο σπίτι του.

Χάρισαν στον διαιτητή μία μπάλα και μία φανέλα με τις υπογραφές των παικτών της ΑΕΛ, και ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Σωτήρης Μάρκου, εξέφρασε την συμπαράστασή του στο πρόσωπο του διαιτητή, αλλά και την πεποίθηση ότι θα επιστρέψει στα γήπεδα.

Σε δήλωσή του καταδίκασε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση και τα φαινόμενα βίας, λέγοντας ότι “όλοι πρέπει να αλλάξουμε για να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά”.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Βαγγέλης Μόρας, τόνισε ότι οι παίκτες επισκέφτηκαν τον διαιτητή για να του εκφράσουν την στήριξή τους και χαρακτήρισε “άνανδρη” την επίθεση που δέχτηκε ο Θανάσης Τζήλος.

Μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Μόρας αναφέρθηκε στην προσωπική φιλία που τον συνδέει με τον κ. Τζήλο, ενώ έστειλε το μήνυμα ότι “πρέπει οι ποδοσφαιριστές, οι διοικήσεις των ομάδων και οι διαιτητές να είναι ενωμένοι για να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο”.

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κενάν Μπαργκάν, είπε πως η επίσκεψη στο σπίτι του διαιτητή έγινε για να εκφραστεί η στήριξη ολόκληρης της ομάδας στον Θανάση Τζήλο, σημειώνοντας πως γνωρίζει τον διαιτητή από τότε που ο ο ίδιος έπαιζε στο τοπικό της Ξάνθης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις