Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Επιστολή διαιτητών για τα επεισόδια στον Ρέντη: «Έφτασε η ώρα για σκληρές αποφάσεις»

Επιστολή διαιτητών για τα επεισόδια στον Ρέντη: «Έφτασε η ώρα για σκληρές αποφάσεις»

Με επιστολή τους, οι Έλληνες διαιτητές και βοηθοί εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για τα επεισόδια στον Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού.

Οι Έλληνες διαιτητές και οι βοηθοί τονίζουν πως έφτασε η ώρα για σκληρές αποφάσεις, καθώς οι απειλές κατά προσώπων (αθλητών, διαιτητών, αστυνομικών, πολιτών κοκ) και η ανομία αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στα γήπεδα της χώρας.

Η επιστολή των διαιτητών:

“Οι Έλληνες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές θα θέλαμε να εκφράσουμε την θλίψη και τον αποτροπιασμό μας για τα χθεσινά γεγονότα της δολοφονικής επίθεσης με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμού του αστυνομικού.

Έφτασε η ώρα για συνεννόηση, σύνεση, αλλά και ώρα για σκληρές αποφάσεις καθώς τα φαινόμενα βίας, οι απειλές κατά προσώπων (αθλητών, διαιτητών, αστυνομικών, πολιτών κοκ) και η ανομία αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στα γήπεδα της χώρας.

Δηλώνουμε ότι συμπαραστεκόμαστε στον τραυματία αστυνομικό και στην οικογένεια του και τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση αλλά και σε όλη την Ελληνική αστυνομία που όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί σύμμαχο μας στους αγωνιστικούς χώρους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις