Δευτέρα, 26 Φεβ.
15oC Αθήνα

Επιστολή της ΚΕΔ στην ΕΠΟ: «Στηρίζουμε απόλυτα τους διαιτητές, ζητάμε άμεσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους φορείς»

Επιστολή της ΚΕΔ στην ΕΠΟ: «Στηρίζουμε απόλυτα τους διαιτητές, ζητάμε άμεσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους φορείς»
Eurokinissi

Οι διαιτητές της Super League δηλώνουν ομαδικό κώλυμα, μετά τις απειλές που δέχθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου μετά το Βόλος – Ολυμπιακός και η ΚΕΔ έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, τονίζοντας ότι στηρίζει την απόφαση τους.

Παράλληλα, στην επιστολή της προς την ΕΠΟ, η ΚΕΔ τόνισε ότι ζητά άμεσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους φορείς για την επίλυση των προβλημάτων.

Η επιστολή της ΚΕΔ:

“Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ, Μετά την ανάγνωση της επιστολής των Ελλήνων διαιτητών θα θέλαμε να θέσουμε σε γνώση σας τα παρακάτω:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε παραλήπτες παραπόνων απο τους διαιτητές μας καθώς και έντονης ανησυχίας για την ασφάλεια τους, όταν καλούνται να διαιτητεύσουν έναν αγώνα.

Στο σημείο αυτό να σας υπενθυμίσουμε πως μετά την επιστολή της UEFA και τηςεπιτροπής Διαιτησίας αυτής, η διοργανώτρια του πρωταθλήματος της SL δεσμεύτηκε εγγράφως για την εγγύηση της ασφάλειας των διαιτητών σε όλους τους αγώνες ανεξαρτήτως εθνικότητας της διαιτητικής τριάδας.

Δεν μπορεί λοιπόν οι συνθήκες αυτές να μην είναι εξασφαλισμένες και πάγιες γιαόλες τις ομάδες ανεξαρτήτου έδρας αλλά και εθνικότητας των αξιωματούχων διαιτησίας.

Να σημειώσουμε δε ότι και τα μέλη της ΚΕΔ γίνονται βορά πολύ συχνά απόανακοινώσεις αξιωματούχων ομάδων, δημοσιογράφων κοκ χωρίς να μπορούν να επιτελέσουν με στοχοπροσήλωση το έργο τους. Υπάρχει έντονη ανασφάλεια και στα μέλη της Κ.Ε.Δ. καθώς στοχοποιούνται συχνά όπως και συναντούν περίεργες συνθήκες εργασίας.

Ως εκ τούτου θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα εξής:

  1. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ στηρίζει αμέριστα τους Έλληνες διαιτητές και θα συνεχίσει να το κάνει.
  2. Θα θέλαμε να σας καλέσουμε σε μια άμεση συνάντηση για προσπάθεια επίλυσης του θέματος.
  3. Θα θέλαμε να προσπαθήσετε να επιτευχθεί άμεση συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας και τους αρμόδιους φορείς για την επίλυση των προβλημάτων της διαιτησίας. Για την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις