Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Επιστροφή Αστέρα στους… βαθμούς! Ισόπαλος με Λεβαδειακό

Επιστροφή Αστέρα στους… βαθμούς! Ισόπαλος με Λεβαδειακό

Βαθμό στη Λιβαδειά πήρε ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο ματς του Στάικου Βεργέτη, μετά την επίστροφή του! Το παιχνίδι του με τον Λεβαδειακό έληξε 1-1, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Βασιλείου στο 58΄ έδωσε προβάδισμα στους Βοιωτούς και δέκα λεπτά μετά ο Μανιάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Από το 73΄ οι Αρκάδες έπαιζαν με δέκα, λόγω της αποβολής του Ιγκλέσιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 8΄ ο Ιγκλέσιας πλάσαρε άουτ από κοντά και στο 11΄ μετά το σουτ του Γιουσούφ η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ντοναρούμα.
Το παιχνίδι συνέχισε να έχει ρυθμό και στο 28΄ η κεφαλιά του Μανιά έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Καλύτερο ήταν το δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 50΄ με τον Βασιλείου, ο οποίος στο 58΄ άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ, έπειτα από ασίστ του Ζεζίνιο (1-0).

Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη επέμεναν και στο 68΄ με τον Μανιά έφτασαν στην ισοφάριση (1-1).

Στο 69΄ ο Ντοναρούμα απέκρουσε στο κοντινό πλασέ του Βασιλείου και η αποβολή του Ιγκλέσιας στο 73΄ (για φάουλ στον Τόνι Σίλβα) ανάγκασε τους Αρκάδες να οπισθοχωρήσουν.

Οι Βοιωτοί πίεσαν, αλλά ο Αστέρας άντεξε ως το τέλος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ζεζίνιο (71΄ Σουμπίνιο), Βασιλείου (90΄ Καψάσκης), Νιασε, Σίλβα, Νίκος Καλτσάς, Ουόν, Γιουσούφ (81΄ Γιακουμάκης), Μιλιάζες
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Γκάιντουτσικ, Σελίν, Τσουκαλάς (67΄ Δημούτσος), Ιγκλέσιας, Νίκος Καλτσάς, Φαρίνια, Μανιάς, Τσιλιανίδης (61΄ Ιωαννίδης)
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε