Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Επιστροφή στις νίκες για Πανιώνιο! “Λύγισε” την Κέρκυρα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στη Νέα Σμύρνη, σε αγώνα για την 14η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε στην 4η θέση, έχοντας 18 βαθμούς. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Τασουλής στο 64΄ με δυνατό διαγώνιο σουτ.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, σημείωσαν την πέμπτη φετινή νίκη τους στο πρωτάθλημα ενώ η Κέρκυρα, υπέστη την τέταρτη  ήττα της.

Ο αγώνας:

Ο Πανιώνος δημιούργησε την πρώτη καλή εκαιρία στον αγώνα στο 13′ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μασούντ, ο Βλάχος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Κουτζαβασίλης δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα αλλά στη συνέχεια βγήκε γρήγορα και νίκησε από κοντά τον Ανσαριφάρντ.

Η Κέρκυρα απάντησε με δύο ευκαιρίες σε ένα δίλεπτο. Στο 18΄ διαγώνιο σουτ του Τουράμ πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη. Στο 19΄ επίσης, ο Ρισβάνης απομάκρυνε την μπάλα η οποία χτυπάει στο κεφάλι του Βλάχου και κατευθύνεται προς τα δίχτυα αλλά ο Γιαννιώτης αποσοβεί το αυτογκόλ και στη συνέχεια ο Οικονόμου με προβολή προλαβαίνει τον Τουράμ πριν σκοράρει από κοντά.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό με γρήγορο παιχνίδι από τς δύο ομάδες. Με μεγαλύτερη κατοχή τς μπάλας ο Πανιώνιος, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 64΄, με τον Τασουλή, ο οποίος με αριστερό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κουτζαβασίλη και έκανε το 1-0 σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα στην Super League. Η Κέρκυρα άνοξε το παιχνίδι της δίνοντας χώρο στον Πανιώμνιο που θα μπορούσε να σημειώσει και 2ο τέρμα, αλλά χωρίς επιτυχία.

Η Κέρκυρα προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση στις καθυστερήσεις, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ των γηπεδούχων. Σε μία από αυτές και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντουαλά έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και το παιχνίδι έλαβε τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης (79΄ Γκιοατά), Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Φούντας (72΄ Μασούρας), Μασούντ, Μπεν, Ανσφαριφάρντ (90΄ Ενγκόγκ).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου (83΄ Γεωργακόπουλος), Σπίνουλας, Ντουαλά, Κόντος (77΄ Γκόμες), Σιόντης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Τουράμ, Νίκιτς (69΄ Ζορμπάς).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε