Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Επιτέλους… ξαστεριά στην Τρίπολη! Πρώτη νίκη Αστέρα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, φέτος. Επικράτησε 2-0 του Πλατανιά στο «Θ.Κολοκοτρώνης»  στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία 40 λεπτά λόγω αποβολής του Στάθη στο 54΄.

Ο Αστέρας είχε μόλις μία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, στο 8′ με τον Μάσα και ο Πλατανιάς φύλαγε καλά τα νώτα του. Ολο το ματς ήταν το δεύτερο ημίχρονο…

Στο 54΄ ο Στάθης βρήκε με τον αγκώνα του τον Μάσα που προσπαθούσε να τον μαρκάρ και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα, από τον Σελίμος (ίσως τραβηγμένη απόφαση). Ηταν η δεύτερη για τον μέσο του Πλατανιά, που έμεινε με δέκα παίκτες.

Αμέσως μετά, ο Καλτσάς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σωτηρίου, ο Αποστολόπουλος τον ανέτρεψε, αλλά το καθαρό πέναλτι δεν καταλογίστηκε από τον διαιτητή.  

Στο 65΄ ο Γιαννούλης σούταρε έξω από την περιοχή, ο Σωτηρίου απέκρουσε όμως η μπάλα κόντραρε στον Βάντερσον και κατέληξε στα δίχτυα. Εξαιρετικά άτυχοι οι φιλοξενούμενοι που έμελλε με τον τρόπο αυτό να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα στη Super League.

Ηττα που οριστικοποιήθηκε πέντε λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης, με τον Καλτσά να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Κυριακόπουλο και από κοντά να διαμορφώνει το τελικό 2-0.
 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Κοσίτσκι, Ιγκόρ, Σεφίλ, Μπέρτος, Γιαννούλης (75΄ Κυριακόπουλος), Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Μάσα (56΄ Φερνάντες), Γκοντό (62΄λ.τρ. Ιωαννίδης).
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος (85΄ Ντίνας), Στάθης, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (63΄ Μουνάφο), Στανισάβλιεβιτς (78΄ Γιορέντε), Μανούσος, Γιακουμάκης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε