Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Επίθεση Παναθηναϊκού σε Ιτούδη και Σπανό για τη μεταγραφή του Παπαγιάννη

Επίθεση Παναθηναϊκού σε Ιτούδη και Σπανό για τη μεταγραφή του Παπαγιάννη

Ο τρόπος αποχώρησης του Γιώργου Παπαγιάννη από τον Παναθηναϊκό και η μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε πυροδότησε τη αντίδραση της πράσινης ΚΑΕ, η οποία επιτέθηκε στον εκπρόσωπο του Έλληνα σέντερ αλλά και στον προπονητή της τουρκικής ομάδας, Δημήτρη Ιτούδη.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τις κινήσεις του περιβάλλοντος του Γιώργου Παπαγιάννη αλλά και του προπονητή της Φενέρμπαχτσε, Δημήτρη Ιτούδη.

Το τριφύλλι ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να συνεργαστεί ξανά με τον μάνατζερ Νίκο Σπανό από εδώ και στο εξής, όπως επίσης “να εμπλακεί σε ιστορίες συγκοινωνούντων δοχείων”.

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

“Ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί ξανά με οποιονδήποτε εκπροσωπείται από τον Νίκο Σπανό, μη θέλοντας να εμπλακεί σε ιστορίες συγκοινωνούντων δοχείων, μεταξύ εκπροσώπων, παικτών, ομάδων και προπονητών.

Σπανός, Ιτούδης και οι λοιποί κρίνονται πλέον από τον κόσμο του μπάσκετ. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι όσοι σκέφτονται να φορέσουν αυτή τη φανέλα πως με τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο, η πόρτα θα παραμένει ερμητικά κλειστή”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις