Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Επίθεση στις Βρυξέλλες: Γνωστός ποδοσφαιριστής ήταν στο αεροδρόμιο

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο 30χρονος Κογκολέζος επιθετικός, Ντιεμερσί Μποκανί, ήταν στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών, τη στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης.

Η Νόριτς σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημέρωσε πως ο Μποκανί -που βρέθηκε στο αεροδρόμιο με σκοπό να μεταβεί στο Κονγκό, για τον αγώνα της εθνικής του ομάδας με την Ανγκόλα- είναι καλά στην υγεία του, αλλά παραμένει συγκλονισμένος από τα χτυπήματα στις Βρυξέλλες.

“Η Νόριτς μπορεί να επιβεβαιώσει πως ο Ντιεμερσί Εμ’Μποκανί ήταν στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών τη στιγμή που έγινε η τρομοκρατική επίθεση σήμερα το πρωί.

Ο δανεικός από την Ντίναμο Κιέβου στράικερ δεν έπαθε τίποτα αλλά είναι σοκαρισμένος από τα τραγικά γεγονότα στο αεροδρόμιο, χώρο στον οποίο πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και τραυματιστηκαν.

Ο σύλλογος είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Ντιεμερσί, που τώρα έχει επιστρέψει σπίτι του για να είναι με την οικογένειά του. Οι σκέψεις όλων στη Νόριτς είναι με τα θύματα της σημερινής θηριωδίας στο Βέλγιο και με τις οικογένειές τους”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του αγγλικού συλλόγου.

Στο θέμα αναφέρθηκε και η πρώην ομάδα του Μποκανί, Άντερλεχτ, που ευχαρίστησε το Θεό για το γεγονός ότι ο 30χρονος άσος είναι καλά στην υγεία του.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε