Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Επίθεση Τούρκου δημοσιογράφου στον Τάσο Μπακασέτα: «Η Τράμπζονσπορ πρέπει να καθαρίσει από τους Έλληνες παίκτες»

Επίθεση Τούρκου δημοσιογράφου στον Τάσο Μπακασέτα: «Η Τράμπζονσπορ πρέπει να καθαρίσει από τους Έλληνες παίκτες»

Αδιανόητη επίθεση στον Τάσο Μπακασέτα και γενικότερα στους Έλληνες ποδοσφαιριστές εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος της τουρκικής εφημερίδας, «Gnebakis», Χαλίλ Σανλί, σε άρθρο του για την Τραμπζονσπόρ.

Ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Τραμπζονσπόρ τα τελευταία χρόνια, δέχθηκε επίθεση από τον αρθρογράφο της τουρκικής εφημερίδας, «Gnebakis», Χαλίλ Σανλί.

«Η Τράμπζονσπορ πρέπει να «καθαρίσει» από τους Έλληνες παίκτες», αναφέρει ο Τούρκος, εξαπολύοντας τα βέλη του τόσο στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας όσο και στον Μανώλη Σιώπη, ο οποίος αποχώρησε το καλοκαίρι από την Τράμπζονσπορ.

«Ζητώ συγγνώμη από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά αποδείχθηκε πως είναι χωρίς προσωπικότητα και χαρακτήρα», ανέφερε ακόμη και πρόσθεσε: «Ο Σιώπης προτίμησε την Championship, δηλαδή τη δική μας PTT League. Πήγε στην Αγγλία. Αλλά οι οπαδοί στην Τραμπζονσπόρ τον αγάπησαν πολύ. Δεν μπορώ να το εκτιμήσω ότι έφυγε».

Να σημειωθεί ότι παίκτης της Τραμπζονσπόρ είναι και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, με τον διεθνή Έλληνα μέσο να είναι, ουσιαστικά, εκτός ομάδας, καθώς δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του τουρκικού συλλόγου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις