Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

ΕΠΟ: “Η Δικαιοσύνη απέκρουσε απόπειρα να ματαιωθεί η εξυγίανση”

ΕΠΟ: “Η Δικαιοσύνη απέκρουσε απόπειρα να ματαιωθεί η εξυγίανση”

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή την απόφαση του Πρωτοδικείου να απορρίψει το αίτημα του Ανδρέα Μαλάτου για τον διορισμό άλλης προσωρινής διοίκησης.

Η Επιτροπή Εξομάλυνσης τονίζει ότι η Δικαιοσύνη απέκρουσε μια απόπειρα να ματαιωθεί η εξυγίανση που επιχειρείται από τη FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

“Η Ελληνική Δικαιοσύνη απέκρουσε σήμερα μία απροσχημάτιστη απόπειρα να ματαιωθεί η εξυγιαντική προσπάθεια της FIFA και επιβεβαιώνει ήδη τη νομιμότητα του διορισμού και των πράξεων της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία ορίστηκε από την FIFA, με συγκεκριμένη αποστολή και αντικείμενο.

Η ΠΔΕ λειτουργεί μέσα σε πλαίσιο απόλυτης νομιμότητας, εντός των καταστατικών επιταγών της ΕΠΟ και της FIFA και θα προχωρήσει το έργο της με προσήλωση στις αρχές της διεθνούς ομοσπονδίας: Διαφάνεια, χρηστή διοίκηση και απόλυτο σεβασμό στο κορυφαίο άθλημα του πλανήτη.

Κάθε προσπάθεια υπονόμευσης της νομιμότητας και του έργου της θα αντιμετωπίζεται πάντα με την ίδια αποφασιστικότητα και με την απόλυτη στήριξη όλου του υγιούς ποδοσφαιρικού κόσμου της χώρας.

Καλό είναι να αρχίσουν να συνειδητοποιούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στο άθλημα, ότι η ΠΔΕ έχει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να εκπληρώσει την εντολή της εντός του πλαισίου διορισμού της, με στόχο το ελληνικό ποδόσφαιρο να επανέλθει σε απόλυτη διαφάνεια, σύγχρονο πλαίσιο λειτουργίας και ακεραιότητα θεσμών και προσώπων, πριν την προκήρυξη δημοκρατικών εκλογών”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε