Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΕΠΟ: Η σύνθεση της νέας ΚΕΔ με αρχιδιαιτητή τον Στιβ Μπένετ

ΕΠΟ: Η σύνθεση της νέας ΚΕΔ με αρχιδιαιτητή τον Στιβ Μπένετ

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή η σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Επικεφαλής είναι ο Άγγλος Στιβ Μπένετ, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τον Πορτογάλο Ζοάο Καπέλα (διευθυντής VAR) και τον Αυστριακό Φριτς Στούχιλκ (σύμβουλος παρατηρητών διαιτησίας). 

Σύμφωνα με την ΕΠΟ, το κόστος των τριών ξένων επικεφαλής θα είναι περίπου στο μισό σε σχέση με την περσινή σύνθεση της ΚΕΔ (53%).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά και 3 λευκά, έκανε δεκτή κατά το άρθρο 53 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΟ την εισήγηση του κ. Μπένετ όπως την παρουσίασε στην Επιτροπή ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, για τη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία έχεις ως εξής:

Steve Bennet (Αγγλία)-Αρχιδιαιτητής, Υπεύθυνος Ορισμών Αξιωματούχων Διαιτησίας Επαγγελματικών Κατηγοριών (Super League1 και Super league2)
Joao Capella (Πορτογαλία)-VAR Μάνατζερ
Fritz Stuchilk (Αυστρία)-Σύμβουλος Παρατηρητών Διαιτησίας.

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, είναι τα εξής:
Σταύρος Μάνταλος- Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Εκγύμνασης και Ανάπτυξης Αξιωματούχων Διαιτησίας
Ιωάννης Σπυρόπουλος – Υπεύθυνος Ορισμού και Ανάπτυξης για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο
Αντώνης Καρατζίκας – Υπεύθυνος Βοηθού Διαιτητών
Ελένη Λαμπαδαρίου – Υπεύθυνη Διοργανώσεων Ποδοσφαίρου Γυναικών

Σημειώνεται, ότι οκ. Μπαλτάκος ενημέρωσε την Ε.Ε.Π ότι η αμοιβή των τριών αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ θα ανέλθει στο 53% σε σχέση με την αμοιβή των αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ της περσινής περιόδου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις