Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΕΠΟ: «Μέχρι τις 15/07 η απόφαση για Μαρκ Κλάτενμπεργκ, κοιτάζουμε και άλλους αρχιδιαιτητές»

ΕΠΟ: «Μέχρι τις 15/07 η απόφαση για Μαρκ Κλάτενμπεργκ, κοιτάζουμε και άλλους αρχιδιαιτητές»
Intime.gr

Σημαντική είδηση, σχετικά με το μέλλον του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ελληνική διαιτησία προέκυψε λίγο μετά τη συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, με προέδρους και εκπροσώπους ομάδων της Superleague 1.

Όπως έγινε γνωστό, η θέση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ηγεσία της ΚΕΔ είναι… στον αέρα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ, ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση σχετικά με την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του Άγγλου αρχιδιαιτητή (λήγει στις 30/07) και μάλιστα τονίζεται ότι σε συνεργασία με FIFA / UEFA θα εξεταστούν και άλλες περιπτώσεις αλλοδαπών αρχιδιαιτητών και υπεύθυνων VAR!

Η εισήγηση για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, θετική ή αρνητική, θα γνωστοποιηθεί μέχρι τις 15/07.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ:

«Το συμβόλαιο του κ. Κλάτενμπεργκ λήγει στις 30/7. Σύμφωνα με το άρθρο 53 του Καταστατικού της Ε.Π.Ο. για την ανανέωση του συμβολαίου του απαιτείται θετική εισήγηση του Προέδρου της Ε.Π.Ο. προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Η εισήγηση αυτή, θετική ή αρνητική, θα γνωστοποιηθεί μέχρι τις 15/7.

Εν των μεταξύ, η Ε.Π.Ο. σε συνεργασία με τη FIFA και την UEFA, θα εξετάσει και άλλα ονόματα αλλοδαπών αρχιδιαιτητών και υπεύθυνων VAR, με κύριο κριτήριο προτίμησης τους την ενασχόληση με την παραγωγική διαδικασία, ούτως ώστε, σε εύθετο χρόνο να επανέλθει η διαιτησία-ερασιτεχνική ή επαγγελματική-στους Έλληνες διαιτητές.

Τα ονόματα των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, θα ανακοινωθούν μέχρι τις 20/7».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις