Αθλητικά

ΕΠΟ: Ο Μπένετ ψηφίστηκε να αναλάβει καθήκοντα Αρχιδιαιτητή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, σε ψηφοφορία που διεξήγαγε το απόγευμα της Παρασκευής, στήριξε την υποψηφιότητα του Στιβ Μπένετ για τη θέση του νέου αρχιδιαιτητή.

Με 8 ψήφους υπέρ και 3 κατά, η Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου τάχθηκε υπέρ του Στιβ Μπένετ για την ανάληψη καθηκόντων Αρχιδιαιτητή.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Κλάτενμπεργκ, αναμένεται να αναλάβει επίσημα αφού πρώτα επικυρωθεί η απόφαση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ η οποία θα συνεδριάσει το απόγευμα της Παρασκευής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Βρούτσης για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Θλιβερή εικόνα, να κλείσουν άμεσα οι πληγές στο άθλημα»
“Δεν θα μπω στον πειρασμό να πω οτιδήποτε. Είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη” ανέφερε, σχετικά με το εάν θα έπρεπε να παραιτηθεί ο Βαγγέλης Λιόλιος από την προεδρία της ΕΟΚ
Ο Γιάννης Βρούτσης  (ΦΩΤΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Τα μηνύματα - φωτιά για το στήσιμο αγώνων μπάσκετ, η ταρίφα των 5.000 ευρώ ανά διαιτητή και το συνθηματικό «σκόνη και θρύψαλα»
Τα μυστικά ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας που αποκαλύπτει μάρτυρας «κλειδί» «καίνε» τους «6» του μπάσκετ - Με τον πρώην διαιτητή Πέτρο Παπαπέτρου ανοίγει σήμερα ο κύκλος των απολογιών που θα συνεχιστούν την Κυριακή και τη Δευτέρα
Φωτό αρχείου EUROKINISSI
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Αυτά είναι τα παιχνίδια που κατήγγειλε ο μάρτυρας ως «στημένα» – «Η Βάσω καθάρισε»
Ένας από τους μάρτυρες που συνέβαλαν ώστε να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια στην κατάθεσή του έχει δώσει λίστα με τους αγώνες, οι οποίοι με κάποιο τρόπο χειραγωγήθηκαν
Η Βάσω Τσαρούχα 29