Αθλητικά

ΕΠΟ: Οι ευχές της Ομοσπονδίας στις ελληνικές ομάδες για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ΕΠΟ, εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Τετάρτης, στην οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των Ελληνικών ομάδων έχει ξεκινήσει, με τον Ολυμπιακό να κάνει πρεμιέρα σήμερα αντιμετωπίζοντας στο Ισραήλ τη Μακάμπι Χάιφα για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ την Πέμπτη (21/7), ρίχνονται στη μάχη Πάοκ και Άρης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τη Λέφσκι Σόφιας και τη Γκόμελ αντίστοιχα για τα προκριματικά του Conference League.

Η ΕΠΟ, σε ανακοίνωση της ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες, με την ελπίδα να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εύχεται καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες που ξεκινούν από σήμερα τις υποχρεώσεις τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σήμερα 20/7/2022 στον 2o προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, ΠΑΟΚ και Άρης αύριο στον 2o προκριματικό γύρο του UEFA Conference League και ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στη συνέχεια στον 3o προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.

Η ΕΠΟ τους εύχεται κάθε επιτυχία και να φθάσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά στις διοργανώσεις που αγωνίζονται, εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Βρούτσης για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Θλιβερή εικόνα, να κλείσουν άμεσα οι πληγές στο άθλημα»
“Δεν θα μπω στον πειρασμό να πω οτιδήποτε. Είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη” ανέφερε, σχετικά με το εάν θα έπρεπε να παραιτηθεί ο Βαγγέλης Λιόλιος από την προεδρία της ΕΟΚ
Ο Γιάννης Βρούτσης  (ΦΩΤΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Τα μηνύματα - φωτιά για το στήσιμο αγώνων μπάσκετ, η ταρίφα των 5.000 ευρώ ανά διαιτητή και το συνθηματικό «σκόνη και θρύψαλα»
Τα μυστικά ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας που αποκαλύπτει μάρτυρας «κλειδί» «καίνε» τους «6» του μπάσκετ - Με τον πρώην διαιτητή Πέτρο Παπαπέτρου ανοίγει σήμερα ο κύκλος των απολογιών που θα συνεχιστούν την Κυριακή και τη Δευτέρα
Φωτό αρχείου EUROKINISSI