Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

ΕΠΟ: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αποχώρησαν από την συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου

ΕΠΟ: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αποχώρησαν από την συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου

Μεγάλη ένταση υπήρξε στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου αναφορικά με την συζήτηση για το θέμα του ποσοστού που λαμβάνει η ΕΠΟ από τα συμβόλαια παικτών και προπονητών, με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να αποχωρούν.

Συγκεκριμένα προς το τέλος της συνεδρίασης οι τόνοι αυξήθηκαν, όταν στο τραπέζι τέθηκε το ζήτημα για το ποσοστό που θα λαμβάνει η ΕΠΟ από τα συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών και των προπονητών, αφού η Super League και η ΕΠΟ είχαν τελείως διαφορετικές απόψεις.

Συγκεκριμένα η Super League από την πλευρά της αποφάσισε το ποσό να πέσει από το 5% στο 1%, με τους εκπροσώπους της ΕΠΟ να τονίζουν πως το εν λόγω ποσό αντί να μειωθεί θα πρέπει να αυξηθεί, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να έρθουν σε ρήξη.

Μάλιστα η ολική διακοπή έφτασε όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος θέλησε να αναφέρει πως η Super League είναι απλά μια ΕΠΣ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι εκπρόσωποι τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού να πάρουν την απόφαση να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς την αντίπαλη πλευρά.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις