Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Έπος! Η Χοψονίδου, ο Σπανούλης, ο Παπαλουκάς και τα… προφυλακτικά! video

Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Τα όσα ακολούθησαν μετά από μια ανάρτηση που έκανε η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου, στο Instagram, είναι δύσκολο να περιγραφούν!

Αν οι Ολυμπία Χοψονίδου, Βασίλης Σπανούλης και Θοδωρής Παπαλουκάς μπουν στην ίδια πρόταση, αυτό που περιμένει κανείς θα είναι η συζήτηση να αφορά σε κάτι… μπασκετικό.

Αμ δε! Η τελευταία ανάρτηση που έκανε η σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού στο Instagram έχει γίνει το απόλυτο viral.

Ο διάλογος ήταν… διαφορετικός από όλους τους άλλους και αρκετά πιο “πιπεράτος” κάτι λογικό αφού οι δύο μπασκετμπολίστες είναι κουμπάροι και οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές!

Αφορμή βεβαίως το γεγονός πως ο Ολυμπία Χοψονίδου είναι ξανά έγκυος και περιμένει το έκτο παιδί της οικογένειας, κάτι το οποίο άφησε… άφωνο τον Βασίλη Σπανούλη όταν το έμαθε!

Τι είχε, λοιπόν, ως κεντρικό θέμα αυτός ο… διαφορετικός από τους συνηθισμένους διάλογος που είχαν η Ολυμπία Χοψονίδου με τον κουμπάρο της, Θοδωρή Παπαλουκά; Την προφύλαξη!

Click4more: “Τρόλαρε” Σπανούλη ο Παπαλουκάς! Του έκανε δώρο ένα χρόνο Netflix [pic]

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη ανέβασε ένα βίντεο με μήνυμα γνωστής εταιρείας προφυλακτικών, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αφιερωμένο στον κουμπάρο μου Θοδωρή Παπαδουλά που μονίμως κάτι έχει να πει και να σχολιάσει.. Μπορεί να μην δίνω σημασία.. Όμως δεν ξεχνώωωω».

Ο Παπαλουκάς από την πλευρά του δεν άφησε… τίποτα να πέσει κάτω και στην τοποθέτηση της Χοψονίδου απάντησε: «Καταλαβαίνω τις απορίες σας! Αυτά τα προϊόντα τα χρησιμοποιείς σε περίπτωση που κάνεις περιστασιακό σεξ ή σαν μέθοδο αντισύλληψης! Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που εξαιτίας μου ανακαλύψατε την ύπαρξη τους!!!!»

Δείτε το ποστάρισμα της Ολυμπίας Χοψονίδου

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αφιερωμενο στον κουμπαρο μου @papaloukastheodoros που μονιμως κατι εχει να πει και να σχολιασει.. Μπορει να μην δινω σημασια.. 😌 Ομως δεν ξεχνωωωω😎

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Chopsonidou (@olympiachop) στις

Δείτε και την απάντηση του Παπαλουκά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις