Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εποχή Κούμαν στην Μπαρτσελόνα! “Ανακοίνωση” με την γκολάρα κόντρα στη Σαμπντόρια (video)

Εποχή Κούμαν στην Μπαρτσελόνα! “Ανακοίνωση” με την γκολάρα κόντρα στη Σαμπντόρια (video)

Ποστάροντας την γκολάρα που είχε πετύχει κόντρα στη Σαμπντόρια το 1992, στον τελικό του Κυπέλου Πρωταθλητριών, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την ένραξη της συνεργασίας της με τον Ρόναλντ Κούμαν.

“Καλωσόρισες σπίτι” αναφέρει η Μπαρτσελόνα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ρόναλντο Κούμαν. Ο 57χρονος προπονητής αφήνει τη θέση του στην εθνική Ολλανδίας και αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να επαναφέρει τους Καταλανούς στο δρόμο των επιτυχιών, μετά από μια…. άτιτλη σεζόν.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, στη διετή συμφωνία του Κούμαν με την Μπαρτσελόνα υπάρχει όρος για “σπάσιμο” του συμβολαίου του στο τέλος της πρώτης του σεζόν στους “μπλαουγκράνα”, σε περίπτωση που ο επόμενος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα θέλει να βάλει στον πάγκο της ομάδας ένα άλλο τεχνικό.

Η παρουσίασή του Ρόναλντ Κούμαν από την Μπαρτσελόνα θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (19.08.2020) στις 19:00 (ώρα Ελλάδας).

Πέρα από την ανακοίνωση του deal, στα social media της ομάδας “ανέβηκε” και το ιστορικό γκολ του Ολλανδού κόντρα στην Σαμπντόρια, στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1992.

Επιπλέον, οι Καταλανοί ανακοίνωσαν πως νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας θα είναι ο Ρεμόν Πλανές, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Έρικ Αμπιντάλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις