Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Επτά συλλήψεις για τα οπαδικά επεισόδια στο Πέραμα

Επτά συλλήψεις για τα οπαδικά επεισόδια στο Πέραμα

Για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και βεγγαλικών συνελήφθησαν 7 άτομα, για τα χθεσινά (30.01.2022) επεισόδια στο Πέραμα.

Το βράδυ της Κυριακής (30.01.2022) ομάδα εκατό περίπου ατόμων -οπαδών της ΑΕΚ- συγκεντρώθηκε στην περιοχή του Περάματος, κρατώντας ξύλινα κοντάρια και καπνογόνα και έκαναν “ντου” σε σύνδεσμο οπαδών του Ολυμπιακού.

Στα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού στην περιοχή, γινόταν εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας. Τα επεισόδια που΄έγιναν ήταν εκτεταμένα, ενώ κάηκαν αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, “… Αστυνομικοί της ‘Αμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙΑΣ), που πραγματοποίησαν αναζητήσεις στην περιοχή, εντόπισαν οκτώ (8) ημεδαπούς και σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή επτά (7) εξ αυτών:

* 10 φωτοβολίδες

* 3 αναδιπλούμενα μαχαίρια

* αναδιπλούμενος μεταλλικός σουγιάς (τύπου πεταλούδα)

* 2 σπρέι πιπεριού

Οι ανωτέρω προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθησαν.”

Σε βάρος των επτά συγκεκριμένων ατόμων σχηματίσθηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις