Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Έλαμψε η αλήθεια απέναντι σε «εξυγιαντές» και συκοφάντες»

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Έλαμψε η αλήθεια απέναντι σε «εξυγιαντές» και συκοφάντες»
ΦΩΤΟ Intime

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αθώωση του ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την ικανοποίηση για την αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην δίκη για την χειραγώγηση αγώνων, εξέφρασε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός -μέσω επίσημης ανακοίνωσης- τονίζοντας ότι «έλαμψε η αλήθεια σε μία υπόθεση που στήθηκε πάνω σε ανυπόστατες ενδείξεις», ενώ σε άλλο σημείο τονίζει πως «Οι συκοφάντες και οι πραγματικοί συμμορίτες που δρουν ανεξέλεγκτα εις το όνομα της εξυγίανσης του ελληνικού αθλητισμού, είναι πλέον γνωστοί, στιγματισμένοι και θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν».

Click4More: Ομόφωνα αθώοι και οι 28 κατηγορούμενοι για τα «στημένα»

Η ανακοίνωσε του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

«Η Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 είναι η ημέρα κατά την οποία η αλήθεια έλαμψε και είναι συντριπτική απέναντι σε “εξυγιαντές” και συκοφάντες!

Η απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, της κανονικής και όχι της “προσχηματικής” των καναλιών και του διαδικτύου, μας αφήνει ικανοποιημένους, παρότι δεν είχαμε καμία αμφιβολία για την εξέλιξη μιας υπόθεσης που στήθηκε πάνω σε ανυπόστατες ενδείξεις και χωρίς αποδείξεις.

Η ομόφωνη αθώωση του προέδρου του Ολυμπιακού έρχεται χωρίς παραγραφές και αστερίσκους και επιστρέφει τη λάσπη στα μούτρα όλων όσοι στήνουν καριέρες και χειραγωγούν συνειδήσεις μέσα από την προπαγάνδα. Ως Ερασιτέχνης Ολυμπιακός χαιρετίζουμε την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης που απέδειξε ότι μάταια επιχείρησαν να διασύρουν το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι συκοφάντες και οι πραγματικοί συμμορίτες που δρουν ανεξέλεγκτα εις το όνομα της εξυγίανσης του ελληνικού αθλητισμού, είναι πλέον γνωστοί, στιγματισμένοι και θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν! Να είναι σίγουροι ότι κανείς δεν θα ξεχάσει τις πρακτικές που εφάρμοσαν.

Σύσσωμη η “ερυθρόλευκη” οικογένεια, θα συνεχίσει να στέκεται ως ασπίδα στο πλευρό του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που βγήκε ξανά και ξανά και ξανά νικητής από ακόμη ένα λυσσαλέο και αήθη πόλεμο που δέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Η αγάπη μας για τον Ολυμπιακό, μπορεί όλα και όλους να τους νικήσει!»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις