Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: Τα επόμενα βήματα…

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την πρόθεση του να εμπλακεί στα διοικητικά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και πλέον έχουν γίνει γνωστά και τα πρώτα “βήματα” που αναμένεται να ακολουθηθούν…

Ο ισχυρός άντρας της “πράσινης” ΚΑΕ γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αναλάβει και τα ηνία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που θα επισπεύσει τις διαδικασίες για να τον… καλωσορίσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη υπάρχει ένα πλάνο με τις πρώτες κινήσεις που θα γίνουν.

Τα χρέη του συλλόγου είναι ένα θέμα που απασχολεί τον κ. Γιαννακόπουλο, με τους υπεύθυνους του Ερασιτέχνη να έχουν -εδώ και μήνες- ζητήσει οικονομική έκθεση από την εταιρεία DELOITTE , για να υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα. Τα συγκεκριμένα στοιχεία θα γίνουν γνωστά σε συνέντευξη Τύπου, που θα γίνει τις επόμενες δέκα ημέρες.

Με αυτό τον τρόπο ο κ. Γιαννακόπουλος -που θέλει η υπόθεση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Πάσχα- θα έχει ξεκάθαρη εικόνα για τα χρέη και θα σχεδιάσει ένα πλάνο αποπληρωμής τους, έχοντας έναν… προσεγμένο προϋπολογισμό για τη νέα περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση, τα τμήματα του Ερασιτέχνη θα παρουσιαστούν οικονομικά ενισχυμένα (όπως γνωστοποίησε στην επίσημη του δήλωσή, ο κ. Γιαννακόπουλος θα έχει ως “συμπαίκτες” ένα γκρουπ επιφανών Παναθηναϊκών αλλά και χορηγούς της ΚΑΕ)

Τέλος, όσον αφορά το θέμα του γηπέδου, η πλευρά Γιαννακόπουλου δεν θέλει να υπάρξει κάποια δέσμευση για την ανέγερση του στου Γουδή, χωρίς όμως να είναι και αντίθετη με την κατασκευή εγκαταστάσεων για τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο σημείο

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε