Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ερίκ Αμπιντάλ: Η σύζυγος του ζήτησε διαζύγιο μετά τις αποκαλύψεις για την επίθεση στην Κέιρα Χαμραουί

Ερίκ Αμπιντάλ: Η σύζυγος του ζήτησε διαζύγιο μετά τις αποκαλύψεις για την επίθεση στην Κέιρα Χαμραουί
Intime.gr

Ο Ερίκ Αμπιντάλ βρέθηκε… στη δίνη του σκανδάλου του ξυλοδαρμού της παίκτριας της Παρί Σεν Ζερμέν, Κεϊρά Χαμραουί, που έφερε τη σύλληψη της συμπαίκτριας του θύματος, Αμινάτα Ντιαλό.

Η σύζυγος του Ερίκ Αμπιντάλ, Χαγιέτ, θέλει να βάλει “τέλος” στον γάμο της με τον παλαίμαχο αμυντικό της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού, μετά την “διαρροή” ότι εκείνος διατηρούσε παράνομη σχέση με την Κεϊρά Χαμραουί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Χαγιέτ φέρεται να έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ύστερα από την παραδοχή του Γάλλου ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την Χαμραουί., κάτι που προέκυψε σαν πληροφορία, στις έρευνες για επίθεση -από αγνώστους- στην Αμινατά Ντιαλό.

Θυμίζουμε ότι η Γαλλίδα διεθνής μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινάτα Ντιαλό, συνελλήφθει από την αστυνομία των Βερσαλλιών, με την κατηγορία πως εμπλέκεται στην επίθεση που δέχτηκε η συμπαίκτριά της, Κέιρα Χαμραουί, την περασμένη εβδομάδα

Η γαλλική “L’ Equipe” είχε αποκαλύψει πως η 26χρονη Ντιαλό πλήρωσε τους δύο άνδρες για να τραυματίσουν τη συμπαίκτρία της, Κέιρα Χαμραουί.

Η Χαμραουί εμφανίζεται να είχε επαφές επαφές με τον Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος αμυντικός κλήθηκε από τη δικαιοσύνη για να δώσει εξηγήσεις στη διάρκεια των οποίων προέκυψε η ομολογία του πως διατηρούσε παράνομο δεσμό με το θύμα της επίθεσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις