Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έρικσεν: Η πρώτη φωτογραφία μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο σε παραλία με νεαρό θαυμαστή

Έρικσεν: Η πρώτη φωτογραφία μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο σε παραλία με νεαρό θαυμαστή
ΦΩΤΟ Reuters

Η πρώτη φωτογραφία του Κρίστιαν Έρικσεν -που στην πρεμιέρα της Δανίας στο Euro 2020 μέσα στο γήπεδο προκαλώντας σοκ- μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο δημοσιεύτηκε από ένα 11χρονο αγόρι που τον είδε τυχαία σε παραλία της Κοπεγχάγης και έσπευσε να τον χαιρετίσει. 

Ένα 11χρονο αγόρι, ο Μπιορν Μπίντζους, ήταν ο τυχερός που έβγαλε την πρώτη δημόσια φωτογραφία με τον Κρίστιαν Ερικσεν , μετά την επιστροφή του στο σπίτι από το νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για sxed;on 20 ημέρες, έπειτα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη κατά τον πρώτο αγώνα της Δανίας στο Euro 2020, εναντίον της Φινλανδίας στις 12 Ιουνίου.

Ο Ερικσεν συνεχίζει να ανακάμπτει και να ξεκουράζεται στο Τισβίλντε, περίπου 60 χιλιόμετρα βόρεια της Κοπεγχάγης και ενώ βρισκόταν στην παραλία ο 11χρονος, ο οποίος είναι παθιασμένος με τον αθλητισμό, ζήτησε από τον Έρικσεν να βγουν μία φωτογραφία, την οποία κοινοποίησε στο Instagram. «Χαρούμενος να ποζάρεις με τον πιο διάσημο άνδρα στον κόσμο» είναι η φράση που συνοδεύει τη φωτογραφία, ενώ δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα ΒΤ: «Ήμουν νευρικός και δεν μπορούσα να μιλήσω, αλλά όταν του ζήτησε δεν αρνήθηκε. Φαινόταν υγιής και φρέσκος, ήταν πολύ ωραίο να τον βλέπεις».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bjørn Bindzus (@bjornbindzus)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις