Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ερνέστο Βαλβέρδε: «Φαβορί για τον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης» γράφουν οι Ισπανοί

Βαλβέρδε Μπαρτσελόνα

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε εμφανίζεται πως θα αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης, έπειτα από μία «γεμάτη» δεκαετία στον πάγκο της και ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να είναι ο πιο πιθανός για να τον αντικαταστήσει.

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του “Cadena Ser”, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θα συνεχίσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τον Ιούλιο, μολονότι έχει συμβόλαιο έως το 2024.

Κάτι που, όπως τονίζεται, γνωρίζει ήδη η διοίκηση της Ατλέτικο η οποία έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με άλλους προπονητές, προκειμένου να τον αντικαταστήσει, θεωρώντας πως πλέον θα πρέπει να υπάρξει μία ριζική ανανέωση σε όλο τον οργανισμό της ισπανικής ομάδας και περσινής πρωταθλήτριας της LaLiga, που βρίσκεται φέτος στο -25 απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πλέον, οι Ισπανοί αναφέρουν πως το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Σιμεόνε –αν τελικά ο Αργεντινός αποχωρήσει είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο 57χρονος Ερνέστο Βαλβέρδε, που πέρασε δύο φορές (2008-09 και 2010-12) με επιτυχία από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, εξακολουθεί να μην προπονεί μετά την αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα, στις 13 Ιανουαρίου 2020.

Παράλληλα, η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να έχει στη λίστα της και τα ονόματα των Στέφανο Πιόλι, Σιμόνε Ινζάγκι και Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις