Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ερυθρός Αστέρας: Οι οπαδοί ύψωσαν πανό για πολέμους των ΗΠΑ και τραγούδησαν τον αντιπολεμικό «ύμνο» του Τζον Λένον

Ερυθρός Αστέρας: Οι οπαδοί ύψωσαν πανό για πολέμους των ΗΠΑ και τραγούδησαν τον αντιπολεμικό «ύμνο» του Τζον Λένον
youtube

Σε μια προσπάθεια τους να τα… χώσουν στις ΗΠΑ και να στηρίξουν τη Ρωσία, οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα τραγούδησαν τον αντιπολεμικό ύμνο του Τζον Λένον “Give Peace a Chance”.

Η Ουκρανία ζει τον τελευταίο μήνα τη φρίκη του πολέμου, μετά την επίθεση που της εξαπέλυσε η Ρωσία. Σχεδόν όλος ο πλανήτης στηρίζει έμπρακτα την δοκιμαζόμενη χώρα, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν και αυτοί που δεν διστάζουν να ταχθούν με την πλευρά του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Σε αυτές τις περιπτώσεις φαίνεται πως ανήκουν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα. Πριν από λίγες ημέρες είχαν φωνάξει “Ρωσία” σε αγώνα των “ερυθρολεύκων” με την Βόζντοβατς, αλλά κατά τη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης των Σέρβων κόντρα στην Ρέιντζερς (ρεβάνς για τη φάση των “16” του Europa League) πήγαν ένα… βήμα παραπέρα.

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα ύψωσαν πανό κατά των ΗΠΑ (“έντυσαν” ολόκληρο το πέταλο του γηπέδου), αναφερόμενοι σε πολέμους που έχουν κάνει – συμμετάσχει οι Αμερικανοί, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για ειρήνη χωρίς “διακρίσεις” και τραγουδώντας τον αντιπολεμικό ύμνο του Τζον Λένον, “Give Peace a Chance”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις