Δευτέρα, 13 Μαΐ
17oC Αθήνα

Έσωσε την “παρτίδα” στις καθυστερήσεις ο ΠΑΣ Γιάννινα με την Ξάνθη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Χωρίς νικητή, αλλά με γκολ έληξε η αναμέτρηση που “άνοιξε την αυλαία” της 26ης αγωνιστικής της Super League, καθώς ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη αναδειχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στους “Ζωσιμάδες”.

 Ο ΠΑΣ πλησίασε το γκολ στο 15΄, όταν ο Ζάιρο έκανε τη σέντρα από δεξιά, αλλά ο Κούτρης στην άλλη πλευρά δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε.

Στο 21΄ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν στην αντεπίθεση, αλλά ο Ζάιρο δεν έκανε καλό κοντρόλ για να σουτάρει και τελικά περιορίστηκε σε τακουνάκι που μπλόκαρε ο Ζίφκοβιτς.

Στο 45΄ η Ξάνθη έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Γουάλας βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή του ΠΑΣ, αλλά την κεφαλιά του έδιωξε σε κόρνερ ο Πασχαλάκης. Οι ακρίτες ευτύχησαν να “ανοίξουν το σκορ” στο 60ο λεπτό, όταν σε αντεπίθεση ο Βασιλακάκης βρέθηκε απέναντι από τον Πασχαλάκη και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του ΠΑΣ (0-1).

Στο 65΄ το φάουλ του Κοζορώνη έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζίφκοβιτς, ενώ ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 76΄, όταν ο Ζάιρο πλάσαρε τον Ζίφκοβιτς, αλλά ο Καρασαλίδης την έδιωξε πριν περάσει τη γραμμή της εστίας.

Τελικά η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στις καθυστερήσεις (90+1΄), όταν, σε σύγχυση στην περιοχή της Ξάνθης, η μπάλα έφτασε στον Ζάιρο και αυτός την έστειλε στα δίχτυα του Ζίφκοβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο, Μπέριος (82΄ Νικολιάς), Τζημόπουλος (29΄ λ. τρ. Κοζορώνης), Γιάκος, Κούτρης, Γαρουφαλιάς (67΄ Κοροβέσης), Καρανίκας, Κόντε, Ακόστα.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Γιουνές (74΄ Ράνος), Σολτάνι (56΄ Πιτσέλι), Λουσέρο, Βασιλακάκης (83΄ Μεχία), Γουάλας, Λάζιτς, Λισγάρας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε