Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Εσπανιόλ – Ρεάλ 2-1: Οι Καταλανοί σόκαραν τη Βασίλισσα

Εσπανιόλ – Ρεάλ 2-1: Οι Καταλανοί σόκαραν τη Βασίλισσα

Η Εσπανιόλ έκανε το “μπαμ” της όγδοης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Η ομάδα της Καταλονίας επικράτησε εντός έδρας της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Έπιασε τη Βασίλισσα στην κορυφή η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Εσπανιόλ υποχρέωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη της ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι Καταλανοί αιφνιδίασαν τους Μαδριλένους και προηγήθηκαν με 2-0 (21′ Ραούλ ντε Τομάς, 61′ Αλέις Βιδάλ), με τον Καρίμ Μπενζεμά να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στο 71′. Η Ρεάλ πίεσε για την ισοφάριση, αλλά είδε το VAR να ακυρώνει τέρμα του Αζάρ.

Η κατηφόρα δεν έχει τέλος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προέρχεται από το 0-0 στην έδρα της με τη Βιγιαρεάλ κι από την ήττα-σοκ από τη Σερίφ στο Μπερναμπέου για το Champions League.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εσπανιόλ (Βιθέντε Μορένο): Λόπεθ, Χιλ (82΄ Ντίντακ), Γκόμεζ, Καμπρέρα, Πεδρόσα, Μπαρέ, Βιδάλ (64΄Γου Λι), Μελέντο (58΄ Μορλάνες), Ντάρντερ (82΄ Λόπεθ), Εμπάρμπα (65΄Μελαμέδ), Ραούλ Ντε Τόμας.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Βάσκεζ, Μιλιτάο, Νάτσο, Αλάμπα, Βαλβέρδε, Μόντριτς (62΄ Γιόβιτς), Κρόος (62΄Κασεμίρο), Καμαβινγκά (46΄Ροντρίγκο), Βινίσιους (72΄Αζάρ), Μπενζεμά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις