Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Εθνική Ανδρών – Σκουρτόπουλος: “Ξεκινάμε μ’ ένα γκρουπ ποιότητας και καλών χαρακτήρων”

Εθνική Ανδρών – Σκουρτόπουλος: “Ξεκινάμε μ’ ένα γκρουπ ποιότητας και καλών χαρακτήρων”

Το μεσημέρι της Πέμπτης (1/8) παρουσιάστηκε η Εθνική Ανδρών, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Διαβάστε όσα δήλωσαν οι Θανάσης Σκουρτόπουλος, Γιάννης Μπουρούσης και Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έδωσε το “παρών” στην παρουσίαση της Εθνικής ομάδας και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα αποτελείται από ένα γκρουπ με παίκτες που διαθέτουν ποιότητα και καλούς χαρακτήρες.

“Πριν δύο χρόνια ξεκινήσαμε σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα γκρουπ 35 παικτών και μετά από δύο χρόνια μπορώ να πω ότι το πρόγραμμα πέτυχε και όποιος κλήθηκε να βοηθήσει, τα κατάφερε.

Όποιο παιδί κλήθηκε, βοήθησε και σήμερα είμαστε όλοι στην ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε εδώ. Έχουμε εξαιρετικό γκρουπ και εξαιρετικούς χαρακτήρες. Ξεκινάμε αυτό το ταξίδι και ελπίζουμε να έχουμε και την δική σας θετική αύρα για να πετύχουμε”, τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μπουρούσης δήλωσε: “Να πούμε αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Eurobank για την συνεργασία μας. Είναι πάντα στο πλευρό μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Η δουλειά μας είναι στο γήπεδο.

Πρέπει η ομάδα να βγει μπροστά και να πετύχουμε κάτι καλό. Την τελευταία δεκαετία είμαστε εκτός στόχων. Ας έχουμε υγεία και να πετύχουμε κάτι καλό. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!”

 Τέλος, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πρόσθεσε: “Είναι μια πρωτοφανής συνεργασία. Μιλάμε σχεδόν με τα μάτια και συμφωνούμε ταχύτατα σε κρίσιμα θέματα. Αυτό δείχνει το επίπεδο αυτής της συνεργασίας (με Eurobank).

Δεν είναι χορηγία, είναι μια συνεργασία. Το μπάσκετ μπήκε σε μια άλλη τροχιά, σε μια περίοδο που ήταν προβληματική. Η συμβολή της Eurobank ήταν καθοριστική. Κάποιοι γκρινιάζουν αλλά το μπάσκετ πηγαίνει εξαιρετικά. .

Ας τιμήσουμε το ελληνικό μπάσκετ, που είχε την ευτυχία να δει την εθνική του να προκρίνεται πρώτη στο παγκόσμιο. Από μια ομάδα που συγκροτήθηκε με μεγάλες δυσκολίες. Οφείλω δημόσια να συγχαρώ τα παιδιά της Εθνικής που έστειλαν την ομάδα στην Κίνα. Κάποιοι δεν είναι εδώ και λυπάμαι αλλά πρέπει να τους μνημονεύουμε για την συμβολή τους. Πρέπει από κάθε μετερίζι να προσπαθήσουμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι μεγάλης σημασίας για τον ελληνικό αθλητισμό η παρούσα της Εθνικής στην Κίνα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις