Εθνική Ελλάδας: «Έγινε παρανόηση με τους παίκτες της ΑΕΚ» σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της ΕΟΚ

ΦΩΤΟ intime

Οι παίκτες της ΑΕΚ ενσωματώθηκαν τελικά με καθυστέρηση στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, η οποία και θα αναχωρήσει αύριο (15/02) για τη Ρίγα της Λετονίας και τα προκριματικά του Eurobasket.

Η ΕΟΚ εξέδωσε νέα επίσημη ανακοίνωση για την καθυστερημένη άφιξη των παικτών της Ένωσης, κάνοντας λόγο για παρανόηση με την ομάδα. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Δημήτρης Μωραϊτης θα είναι έτσι κανονικά στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου για τα παιχνίδια της Εθνικής, παρότι αρχικά είχαν κριθεί αδικαιολογήτως απόντες από την Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

«Στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών ενσωματώθηκαν οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ, που δεν ήταν παρόντες στην απογευματινή συγκέντρωση του ΟΑΚΑ.

Κατόπιν επικοινωνίας που υπήρξε από πλευράς ΑΕΚ, επισημάνθηκε ότι είχε γίνει παρανόηση του προγράμματος και ότι οι παίκτες επιθυμούσαν να είναι παρόντες στην προσπάθεια και ζητούσαν να γίνουν δεκτοί.

ΕΟΚ: «Αδικαιολογήτως απόντες οι παίκτες της ΑΕΚ»

Η διοίκηση της ΕΟΚ εκτιμώντας με ψυχραιμία την κατάσταση, γνωρίζοντας την πάγια επιθυμία των Ελλήνων αθλητών να συνεισφέρουν όποτε καλούνται στην Εθνική Ομάδα και βάζοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας και του ελληνικού μπάσκετ, αποδέχθηκε την εισήγηση του προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλου να ενσωματωθούν οι παίκτες στην προετοιμασία.

Κατόπιν αυτών, o Λίνος Χρυσικόπουλος, ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Δημήτρης Μωραϊτης πήγαν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή και αύριο (15/2) θα αναχωρήσουν με την αποστολή για τη Ρίγα της Λετονίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις