Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: “Είναι τελικός, πρέπει να νικήσουμε” (VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Κώστας Μήτρογλου και Χοσέ Χολέβας μίλησαν για το κρίσιμο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού τονίζοντας πως η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την Εθνική ομαδα.

“Εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος θα το βάλει. Μακάρι να κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά”, είπε αρχικά ο Μήτρογλου, με τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό να συνεχίζει: “Το σημαντικό είναι η δική μας ομάδα. Η Ακτή έχει δυνατή ομάδα και καλούς παίκτες. Για εμάς είναι τελικός. Πρέπει να νικήσουμε”.

Για το ματς με την Ακτή και τον βαθμό ετοιμότητάς του, ο Μήτρογλου, σχολίασε: “Το έχουμε ξανακάνει. Θα ακούσουμε τι θα μας πει ο προπονητής. Θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες. Η Ακτή έχει δυνατούς παίκτες όπως ο Ντρογκμπά. Αύριο θα κάνω προπόνηση και θα δω σε τι κατάσταση είμαι. Αύριο θα μπω κανονικά. Αισθάνομαι πολύ καλά για να παίξω κόντρα στην Ακτή”.

Με τη σειρά του, ο Χολέμπας είπε: “Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα με την Ιαπωνία που παίξαμε και με 10 παίκτες. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να πάμε για τη νίκη. Στο ματς με την Κολομβία δεν παίξαμε καλά. Δεν παλέψαμε, δεν τα δώσαμε όλα. Δεν μπήκαμε καλά. Στην αποβολή του Κατσουράνη, δείξαμε πίστη. Τώρα η τύχη είναι στα χέρια μας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μπούμε για τη νίκη”.

Για το κομμάτι του γκολ ρωτήθηκε ο Μήτρογλου και απάντησε ότι “είναι στο πρόγραμμα να μην σκοράρεις. Με λίγο τύχη θα σκοράρουμε”.


Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Βραζιλιάνων και Αργεντίνων στο Μπέλο Οριζόντε! (VIDEOS)


Ο γερμανικός Τύπος για την Εθνική: “Έπαιξε αντιαισθητικό ποδόσφαιρο”


Mundial 2014 – Εθνική: Βόλτα στο εμπορικό του Αρακαζού!

Σάντος: Έκαναν υπεράνθρωπη προσπάθεια οι παίκτες – Μπορούμε να προκριθούμε

Φεύγουν από την Βραζιλία τα αδέρφια Τουρέ!

Mundial 2014: Έδωσε εξηγήσεις ο Ντιέ για το κλάμα (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε