Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Ενσωματώθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Εθνική Ελλάδας: Ενσωματώθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο
Intime.gr

Μετά τις… ανάσες που πήραν οι διεθνείς, η προετοιμασία της Εθνικής για το Προολυμπιακό Τουρνουά συνεχίστηκε τη Δευτέρα (07.06.2021) στο ΟΑΚΑ. Νέο πρόσωπο, ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα (7/6) τα διαθέσιμα μέλη της Εθνικής, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να ενσωματώνεται με τη “γαλανόλευκη”.

Η προετοιμασία συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ και σε αναμονή της προσθήκης και των παικτών που ακόμα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις (τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν οι διεθνείς από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Προμηθέα και Λαύριο, αλλά και ο Νικ Καλάθης), υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο και των συνεργατών του.

Όπως έγινε γνωστό, το προπονητικό επιτελείο απαρτίζεται από τους Σωτήρη Μανωλόπουλο, Ηλία Παπαθεοδώρου, Θανάση Σκουρτόπουλο, Νίκο Παππά, Ισίδωρο Κουτσό και Κώστα Μάμαλη.

Γυμναστές είναι ο Κώστας Χατζηχρήστος ο οποίος δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα και ο Νίκος Παπαβασιλείου. Γιατρός της ομάδας είναι ο Χάρης Βουλγαρόπουλος και φυσικοθεραπευτές οι Βαγγέλης Σβίγγος και Θανάσης Ζαμπάρας.

Μάνατζερ της ομάδας είναι ο Κώστας Κώτσης, φροντιστής ο Ανδρέας Φραντζέσκος και εκπρόσωπος Τύπου ο Μενέλαος Σεβαστιάδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις