Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Έτοιμος ο Γιαννούλης – «Πρώτη» για Αλεξανδρόπουλο (video)

Εθνική Ελλάδας: Έτοιμος ο Γιαννούλης – «Πρώτη» για Αλεξανδρόπουλο (video)
Intime.gr

Η Εθνική μας ομάδα προπονήθηκε το Σάββατο (27.03.2021) στη Θεσσαλονίκη, μία μέρα πριν από το φιλικό με την Ονδούρα (28/3, 17.00).

Πανέτοιμη για τον φιλικό αγώνα εναντίον της Ονδούρας στο γήπεδο Τούμπας (28.03.2021, 17:00 – NewsIt.gr, OPEN BEYOND, Cosmote TV), ο οποίος σηματοδοτεί την αγωνιστική επιστροφή της στην Θεσσαλονίκη έπειτα από 14 χρόνια, είναι η Εθνική Ελλάδας.

Η προπόνηση της «γαλανόλευκης» το Σάββατο, στις εγκαταστάσεις της «Λόλα». είχε νέα πρόσωπα τους Δημήτρη Γιαννούλη και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ο διεθνής μπακ της Νόριτς (είχε χτυπήσει το περασμένο Σάββατο στο κεφάλι) μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Την ίδια στιγμή, ο χαφ του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της καριέρας του με την εθνική ανδρών, έχοντας κληθεί πριν από λίγα 24ωρα από τον Τζον Φαν’τ Σιπ.

Αρκετά καλύτερα είναι ο Κώστας Τσιμίκας (έγινε αλλαγή στο ματς με την Ισπανία) αλλά και ο Δημήτρης Πέλκας (προβλήματος στο ισχίο). Ο δεύτερος πιθανότατα θα προφυλαχθεί κόντρα στην Ονδούρα, ώστε να είναι διαθέσιμος με τη Γεωργία (31/3, 21.45), για το δεύτερο αγώνα της εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις