Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Κάνει «τζάμπολ» στο Προολυμπιακό κόντρα στον Καναδά

Εθνική Ελλάδας: Κάνει «τζάμπολ» στο Προολυμπιακό κόντρα στον Καναδά
Intime.gr

Τα Προολυμπιακά τουρνουά μπάσκετ κάνουν… τζάμπολ σε Σερβία, Κροατία, Καναδά και Λιθουανία, με την Εθνική Ελλάδας να μπαίνει στη “μάχη” για ένα από τα τέσσερα “εισιτήρια” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Εθνική Ελλάδας συμμετέχει στο Προολυμπιακό του Καναδά και στην πρεμιέρα της αντιμετωπίζει τους οικοδεσπότες (02:05 / ΕΡΤ3).

Ο αγώνας θα γίνει στη «Memorial Arena» και με απόφαση που λήφθηκε πριν λίγες ώρες θα επιτραπεί η είσοδος στο 10% της χωρητικότητας, δηλαδή σε περίπου 800 θεατές.

Παρά τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει η Εθνική Ελλάδας, οι παίκτες του Πιτίνο είναι πανέτοιμοι να παλέψουν για την πρόκριση στους Αγώνες, έχοντας όμως δύσκολο έργο μπροστά τους.

Click4more: Εθνική Ελλάδας – Πιτίνο: «Έτοιμοι για την πρόκληση, πηγαίνουμε στα “τυφλά” με Καναδά»

Οι πρόσφατες απώλειες των Παπαπέτρου, Πρίντεζη και Σπανούλη στην -εδώ και καιρό γνωστή- του Παπανικολάου, αλλά και στις απουσίες των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο Καναδάς του (προπονητή και των Ράπτορς) Νικ Νερς είναι μια ομάδα με ποιότητα, αλλά κάστι το.. άγνωστο για την “γαλανόλευκη”, μιας και συγκεντρώθηκε μόλις στις 16 Ιουνίου και δεν έδωσε ούτε ένα φιλικό παιχνίδι.

Στο ρόστερ των οικοδεσποτών βρίσκονται οκτώ ΝΒΑερς στους οποίους ξεχωρίζουν οι Άντριου Γουίγκινς των Γουόριορς και Αρ Τζέι Μπάρετ των Νικς.

Να αναφέρουμε ότι η Κίνα έχει… ρεπό και θα αντιμετωπίσει τον Καναδά τα ξημερώματα της Πέμπτης (2:05). Για το άλλο γκρουπ, η Τουρκία αντιμετωπίζει τα ξημερώματα την Ουρουγουάη (5:35), ενώ ρεπό έχει η Τσεχία.

Το πρόγραμμα στο Προολυμπιακό που συμμετέχει η Εθνική

Τετάρτη 30 Ιουνίου

02.05 Ελλάδα-Καναδάς (ΕΡΤ3)

05:35 Ουρουγουάη – Τουρκία (ΕΡΤ)

Πέμπτη 1 Ιουλίου

02.05 Καναδάς – Κίνα (ΕΡΤ)

05:35 Τουρκία – Τσεχία (ΕΡΤ)

Παρασκευή 2 Ιουλίου

02.05 Κίνα-Ελλάδα (ΕΡΤ3)

05:35 Τσεχία Ουρουγουάη (ΕΡΤ)

Σάββατο 3 Ιουλίου

Πρώτος Α’ ομίλου – Δεύτερος Β’ ομίλου (ΕΡΤ)

Πρώτος Β’ ομίλου – Δεύτερος Α’ ομίλου (ΕΡΤ)

Κυριακή 4 Ιουλίου

02.05 Νικητής ημιτελικού 1 – Νικητής ημιτελικού 2 (ΕΡΤ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις