Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Με έξι νέα πρόσωπα, Τζόλη και χωρίς Βλαχοδήμο οι κλήσεις του Φαν’τ Σιπ

Εθνική Ελλάδας: Με έξι νέα πρόσωπα, Τζόλη και χωρίς Βλαχοδήμο οι κλήσεις του Φαν’τ Σιπ
ΦΩΤΟ intime

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν’τ Σιπ, ανακοίνωσε της κλήσεις του για τα δύο πρώτα ματς της “γαλανόλευκης” στο UEFA Nations League κόντρα σε Σλοβενία και Κόσοβο στις 6 και 9 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Με έξι νέα πρόσωπα και συγκεκριμένα τους Μιχαϊλίδη (ΠΑΟΚ), Ρότα (Φορτούνα Σιτάρντ), Σβάρνα (ΑΕΚ), Κυριακόπουλο (Σασουόλο) και Φούντα (Ραπίντ Βιέννης) και τον Χρήστο Τζόλη (ΠΑΟΚ) που μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League, είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών, ο Τζον Φαν’τ Σιπ κατάρτισε τις επιλογές του για τα πρώτα ματς της Εθνικής Ελλάδας στο UEFA Nations League.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Σλοβενία (3/9) και το Κόσοβο (6/9) αμφότερες εκτός έδρας. Έκπληξη προκάλεσε πάντως η μη κλήση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος, όπως και ο τραυματίας Χατζηδιάκος, αλλά και ο Χατζηγιοβάνης.

Οι κλήσεις του Φαν’τ Σιπ: Μπάρκας, Διούδης, Πασχαλάκης, Τσιμίκας, Γιαννούλης, Μπακάκης, Ρότα, Σιόβας, Μιχαηλίδης, Σταφυλίδης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπακασέτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Κυριακόπουλος, Μάνταλος, Φούντας, Παυλίδης, Κουλούρης, Λημνιός, Τζόλης, Μασούρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις