Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Ο Μαρσέλ Κόλερ στη λίστα για τη θέση του προπονητή

Εθνική Ελλάδας: Ο Μαρσέλ Κόλερ στη λίστα για τη θέση του προπονητή
ΑΠΕ

Τη στιγμή που όλα δείχνουν πως έχει… εξαφανιστεί το ενδεχόμενο να αναλάβει Έλληνας προπονητής τον πάγκο της Εθνικής ποδοσφαίρου, στην ΕΠΟ ετοιμάζονται για την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής (03.02) για να συζητήσουν -και- το θέμα του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού.

Στο… τραπέζι της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα πέσουν ορισμένες εισηγήσεις από τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη (βρέθηκε σε συζητήσεις με υποψήφιους προπονητές), ενώ το θέμα θα συζητηθεί και με τον αθλητικό διευθυντή της Εθνικής Ανδρών, Τάκη Φύσσα.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζεται, αλλά θεωρείται δύσκολη λόγω του υψηλού μπάτζετ είναι αυτή του Μαρσέλ Κόλερ. Ο Ελβετός έχει θητεύσει για μια εξαετία στην εθνική Αυστρίας (2011-17), ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Βασιλεία, από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι του 2020.

Με τον Κόλερ έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές. Κάτι ανάλογο θα γίνει εντός της εβδομάδας με ακόμη 1-2 περιπτώσεις προπονητών από την κεντρική και βόρεια Ευρώπη, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα.

Από τη μεριά του ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ (που εκτελεί χρέη προέδρου), Παναγιώτη Δημητρίου, έχει θετική άποψη για τον Τζιάνι Ντε Μπιάζι, τον Αλβανοιταλό τεχνικό που βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Αζερμπαϊτζάν, ενώ έχει εργαστεί και στην εθνική Αλβανίας για μια εξαετία (2011-17).

Να αναφέρουμε ότι προ ημερών κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα για τον Πάολο Σόουζα, αλλά και για τον Γκουστάβο Πογιέτ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις