Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Οι Σέρβοι έχουν «εξαφανίσει» 10.000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελλάδα

Εθνική Ελλάδας: Οι Σέρβοι έχουν «εξαφανίσει» 10.000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελλάδα
ΦΩΤΟ Intime

Η Σερβία φιλοξενεί την Εθνική Ελλάδας στις 25 Αυγούστου στο Βελιγράδι για προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023, με τους Σέρβους φιλάθλους να έχουν εξαντλήσει ήδη 10.000 εισιτήρια.

Το sold out στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Σερβία μοιάζει να είναι προ των πυλών καθώς η Σερβική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ήδη έχουν εξαφανιστεί 10.000 εισιτήρια για μια θέση στη Σταρκ Αρένα του Βελιγραδίου.

Η ανυπομονησία των Σέρβων για την μεγάλη αναμέτρηση της 25ης Αυγούστου είναι ολοφάνερη, με τους ”πλαβί” να καίγονται για τη νίκη προκειμένου να μην μπλέξουν σε περιπέτειες και να περάσουν στη τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023.

Επίσης ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο της αναμέτρησης που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι η τιτανομαχία των Nbaers Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκολα Γιόκιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων στη Σταρκ Αρένα είναι σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, με το φθηνότερο να κοστολογείται στα 3.50 ευρώ, δείγμα ότι οι Σέρβοι θέλουν την ώθηση του κόσμου στο μεγάλο μπασκετικό παραδοσιακό ντέρμπι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις